Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csomót? Filmet lehet nézni ha elég gyors vagy.
Bakosi Pisti nem jelentkezett? Tudom nem illik rosszra gondolni, de nem írt hétvége óta.
SX-ék fotóztak 1 csomót, fent van a honlapjukon.
Ide teszek 1et, remélem, nem sért semmilyen jogot. A képen egy FZR streetfighter-supersport-túra verzió (LIMITED EDITION) Figyelmes szemlélő felfedezheti a képen a legújabb (NASA) tanktáska rögzítőt, YELLOW EXPANDER néven árusítják majd.
Tudom hogy nem árulod.
És nem is fzr hanem FZ
majdnem
nekem nem ilyen az ülésidom, nem ez a felni van hátul, nem lyukas az ülés stb.......
Ja, meg ennyiért nem adom oda.
emre árulja a motorját.
http://www.hasznaltauto.hu/motor/yamaha/yamaha_fzr_gensis-3
934272
Vagy mint én a youtobon köcsög haverok felraktak vagy 2 éve és hót ríííszegen és nem hajlandóak leszedni onnan.
Már az egész város röhögött az ismert arcon jó párat,mármost én is poénnak fogom fel.Mi mást tehetnék?
Ha Debiben lesz a tali a kondásvárosban akko nekünk meg eléjük kellene szállgúldoznunk pestig pályán.hogy mi is menyünk 1 kicsit
asszony meglátogatta a paraszt szüleit, nálunk meg dunakeszin volt egy kis esemény múlt héten és nekem kellett ott lennem abban a dizsiben. olyan rend lett, hogy volt aki hazakéredzkedett. :) nameg a lé. nade majd!
De az élmény kárpótolt nem akkor nem kell számolgatni.
Húztam vizsgázni.
Babinéni csöő !
etikáról és nem jogról beszéltem. Nameg úgy rémlik volt egy dülhő nagy smile is a mondatom környékén. Mizu veled? Miért nem jöttetek?
Kinga kifejezetten kérdezte jöttök-e, merthogy Ti is autóval jöttetek volna, nameg Te sem egyedül.... Kevés volt a leányzó.
ettől a ki min látszik, feltehető-e vagy sem témától kivagyok. :) aki nem akarja hogy kép és hanganyag készüljön róla előre szóljon és nincs gond. amúgy is itt rajtam kívül nem hiszen hogy sokan vannak akiknek legalább részben is jövedelme van az arcképéből. így a többieknek irreleváns, hiszen hátrány nem éri őket. -kivéve amit negatív dolgot maguk csinálnak. mindig kíváncsi voltam a jogvédő-trollok motivációjára.
Hát igen. Nagyon jó kis társaság volt. Bánthatjátok.
Felállítottam egy elméletet Cindy távolmaradására:
Ádám bátyám pávát látván száját tátván pávávávált.
Így a rikácsolás is érthető.
A páromnak volt mehetnékje,aztán másnap rájött hogy kár volt eljönni.
Tegnap este összeszámoltam.
22 pénzt vertünk el egy nap alatt. Ebből csak a benya egy 10-es...
Költséges ez a találkozó téma...
Qurva messze vagy, ha meg idejössz, csak elkiáltom magam, hogy újpesti, oszt víged. Sok Kondás lilát győz.
Vagy ez a szólás mondás nem így van?
Gyula Te ne röhödj!
Aki eljön, megtömi a bendőjét, oszt hazamegy, az ne röhögjön !
Thomas én próbálok vigyázni az egészségedre ezért gyorsan old meg a problémát.