Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mit ne csináljak flambirozzam a fórumot? .
Hova mész? mivel? Én párszor lebuszoztam oda
Van fogalmad, mennyibe kerül 1 olyan tükör? Egy százas nem fussa ki.
Érdekes, Ábrussal pont ugyanarra gondoltunk A tapasztalt, érett felfogás a fiatalos naivitással szemben..
Na azér.

Nekem asszony szólt, hogy kinézte a nyaralást 18-tól Mondtam, nem annyira OK, de a gyerekek is akkor mennek nyaralni a nagyiékkal, ezért kell.
Elraktuk egy héttel, a gyerekek ott lesznek +1 hetet, mi megyünk a köv. turnussal (ami drágább, mert az má főszezon) de legalább így tudok menni talira
Jó reggelit,visszaolvastam kicsit,srácok szobára akartok menni?
Ezt majd Bakos Pisti megmondja,Ő sokat molyolt vele.
Sziasztok tud valaki segíteni hogy 1000 es nél hogy kell beáítani az exup rendsztert? Köszi
vagyis nem viszem. JÖN.
de
Asszonyt nem viszel?
Amit itt is említettél? (A HÁZ?)
tünk?
És ha visszajöttetek?
holnapután gooooo göröööög
Nem messze, de én a másik alternatívára szavaznék. Na majd holnap kiderül.
Igen, már nem is indul.
Az a szállás érdekelne minket is. Nem kellene annyit felcuccolni motorra. Milyen messze van szüleidtől?
Lóf...t! Féltette a motoros tükrét hogy le lesz törve oszt drága lesz! A beszari köcsögje!
Képzeljétek ma mit láttam. Megyek árpád hídról Volánnal asszonyhoz, amikor is hallom, hogy jön egy motoros de nem nagyon fér el már lenn, ahol el lehet kanyarodni a Szentendrei-re is, és mit csinál a toyotás? A belső kapcsolóval behajtja a tükrét, hogy elférjen a motoros. Ez mennyire jó fej dolog már? Úgy örültem, tök jó kedvem lett ettől a kis szösszenettől. Gondolom, motoros volt a tükör állítója és így benntről behajtotta, majd vissza. Tök jó, vannak még normális emberek a földön. Na cakát - ULTRAS ne flémeld tele a fórumot! pácse
De király kép,Ő a kedvenc macskám! .
Na jóccakát ábrus köszönöm megyek peace. . .

Még WC papíros dobozt is keresnem kell!
Hehe mit találtam dábrácáni barátainkról kis kondás gyülekezet.