abrusnak kell igazat adnom.amenyniben szabalyosan kozlekedik,miert terjen ki?ha epp o eloz,miert torvenyszeru,h nem elozhet,mert epp vki villog hatulrol? a kresszben van egy bizalmi elvnek nevezett vmi,miszerint feltetelezned kell,h a tobbiek is betartjak a szabalyokat.magyarul,ha en autopalyan epp 130-cal elozok egy 120km/h-val halado autot,nem kell lehuzodnom,mert a mogottem jovo epp 200-zal akar elhasitani...nekem is ugyanolyan jogom van a palyat hasznalni,mint neki.
Van még egy de azon látszik hogy már javították ezért azt nem szívesen ajánlom.(jónak tűnik de fent a befogónál látszik hogy sérült volt)
De ha gondolod?
Most viszont megyek melóba,eset még benézek.
Sanyi ezt csak az érti meg akinek 250-ese van. Fain dolog 12.000-ig pörgetni, de azt az ezredesekkel is lehet...viszont azzal már 4-5 ezer körül is tudsz 100-akat menni kényelmesbe, míg a Miénkel, 4-5 ezernél még fulladsz szinte Ne futkorásszál, dolgozz...abból lesz a sok pénz...vagy ha sok nem is, de egy kevés legalább. Én egész héten itt ülök benn a Kávézóba és hallgatom a CS-s srácok anyázását, meg geci csíterezését.
Hááát nagyon jó lenne! A nejem már ezt a kismotort is KAPUZÁRÁS ELŐTTI PÁNIK számlájára írja! Hát még ha összejön! Akkor aztán,és a fiatal csajokról még nem is tud! Hiába! Nagy az a kapu.
De ha gondolod?
Most viszont megyek melóba,eset még benézek.
remélem összejön a Dújvárosi biznisz