Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

25Mbit/s
abrusnak kell igazat adnom.amenyniben szabalyosan kozlekedik,miert terjen ki?ha epp o eloz,miert torvenyszeru,h nem elozhet,mert epp vki villog hatulrol? a kresszben van egy bizalmi elvnek nevezett vmi,miszerint feltetelezned kell,h a tobbiek is betartjak a szabalyokat.magyarul,ha en autopalyan epp 130-cal elozok egy 120km/h-val halado autot,nem kell lehuzodnom,mert a mogottem jovo epp 200-zal akar elhasitani...nekem is ugyanolyan jogom van a palyat hasznalni,mint neki.
Sziasztok!Érdeklődnék, hogy tud e valaki 400ashoz komplett blokkot,ha igen mennyibe fájna?
Én kölköm most éreccségizett belőle 7főn. Te mit infózol? Hol?
Van még egy de azon látszik hogy már javították ezért azt nem szívesen ajánlom.(jónak tűnik de fent a befogónál látszik hogy sérült volt)
De ha gondolod?
Most viszont megyek melóba,eset még benézek.
Akkor lehet nekem is kell 1 ha van még.
Az
41mm-es?
Sanyi ezt csak az érti meg akinek 250-ese van. Fain dolog 12.000-ig pörgetni, de azt az ezredesekkel is lehet...viszont azzal már 4-5 ezer körül is tudsz 100-akat menni kényelmesbe, míg a Miénkel, 4-5 ezernél még fulladsz szinte Ne futkorásszál, dolgozz...abból lesz a sok pénz...vagy ha sok nem is, de egy kevés legalább. Én egész héten itt ülök benn a Kávézóba és hallgatom a CS-s srácok anyázását, meg geci csíterezését.
8
Hajrá Zsolti! Adj el sok-sok répát!
Nem az alsó, hanem a krómszár mert felpattogott a króm és szétbaszta a szimeringet és izzad 1 kicsit.
csak szár
Hajrá!
Sziasztok. Menek a piacra. Szurkolni ám. Mert ha nem
Majd fogsz!
Neeeem nem szoktam száguldozni, egyszerűen szeretnék egy olyan gépet.
Hááát nagyon jó lenne! A nejem már ezt a kismotort is KAPUZÁRÁS ELŐTTI PÁNIK számlájára írja! Hát még ha összejön! Akkor aztán,és a fiatal csajokról még nem is tud! Hiába! Nagy az a kapu.
aztán majd kulloghatok mögötted jól lemaradva az XJ-vel
890+forg.h (külföldi papíros)
ű

remélem összejön a Dújvárosi biznisz
Nem sajna,de jövő hét szombat Dunaújváros!