Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ügyes vagy!Kiesett a kinyomó pálca,keresd meg!
Hűha igencsak hülye voltam:
úgy gondoltam ha már áll a vas,kitakarítom ott is ahová a lánc beveri a trutyit,(mert a láncot is pucultam)leszedtem azt a deklit is,kitakarítottam a millió olajsártól ami már majdnem beleért a láncba,
-összeraktam,most már a lamellákat és a rugókat is, DE VISZONT MOST MÁR NINCS KUPLUNG!
nem nyomja ki! valamit nagyon elbasztam?
Mennyire érsz rá holnap lesz 5 perced meg sasold a vasam és meg hallgasd esetleg?
Na komolyra fordítva felajánlottam Hai nak cseréljünk mocit nekem kisebb és kényelmesebb is mint ez de nem akart belemenni nagyon korektül azt mondta vidd a roncstelepre azt a szart de finoman diplomatikusan fogalmazva.
Jajj a csávót akartam írni.
Már nem lényeg nem lehet a csajszit meg győzni fél az 1000 től.
Ábrus, ha valaki egy nagyobb, korszerübb autóval utolér, nyilvánvalóan gyorsabban megy, mint Te.
Akkor milyen jogon tartod fel? (ha pedig feltartod, Te sem vagy különb annál, aki rádvillog) Az, hogy szabályosan mész, AZ a Te dolgod, nem az, hogy ezt rákényszerítsd a másikra - amúgy ez gyakran elhangzik, mint érv, pedig a jobbratartási kötelezettség is ott van, ugye (pályáról, többsávosról beszélek)
Én pl idegrohamot kapok azoktól, akik mennek a pályán belső sávban 110-el (mert a xar órájuk 125-öt mutat, és hát az a biztos ) én meg nem tudok haladni, pedig még van előttem 200 km...és ha rávillantok, én vagyok a paraszt...
Országúton más a helyzet, de ott is sokat látok olyat, hogy utolérem, és akkor elkezdi nyomni az addigi 85-ről 120-ig... persze ez sem segít rajta, mert úgyis megelőzöm, de EZ mekkora faxság
Különben nem vagyok akkora állat, mint amilyennek így tűnök, , de sztem a qltúrához az is tartozik, hogy hagyjuk menni, aki akar.
1 kósza ötlet motoszkál a fejembe csak érdeklődésképpen Hai jól járna ha elcserélné velem a motorját?
70-371-3332 céges.
egyszerűbb, ha adsz egy telszámot és hívlak, ha közeledek
ok én itt vagyok mindig Fót felől jössz jobbra az a baszott nagy szürke épület sok kocsi előtte. a teniszpályánál meg a sóderosnál keresd a Tomikirályistencsászárcsávót.
holnap délelőtt megyek mogyoród településre, meg talán péntek este is
ismerős?
Hogyan guruljak mikor nincs müszim tesa meg melózok estig.
1-re igényt tartanék, ha lehetséges
megnyugtattál, köszi
ha mégis kell steam azért szólhatsz
van pár eü csomagom, motoros, gurulj ki egyért, 1200-ért a tiéd.
Emre
duna tv este 7 ó adjaaaaaaaaa
Menyire biztonságos ez a lézerblokkoló?
Már én is sokat gondolkoztam rajta h jó lenne egy
Ha azt nézem még befektetésnek sem rossz,feltéve ha tényleg úgy műkszik ahogyan kell
Ha nem az államihoz viszed,fognak a fékek és el lehet fordítani a kormányt,akkor átmegy.
én most jöttem a műszakiról semmit nem csináltam vele még csak le se
mostam, nemtudom miért kell parázni.