Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Érthető abszolút. Csak nem a bmV-sekre - mercédeszes-ekre és ajudisokra gondoltál? ismerem ám ezt a fajtát
Nézd,sokszor hallom ezt a baromságot hogy tisztelet meg tekintély,vagy ez meg az a márka ha jön akkor "letakarítja a belső sávot és a többiek riadtan menekülnek előle"
Hát a f.szomat sem érdekli hogy kinek sürgős a hátam mögött ha én szabályosan közlekedem,majd megy ha lesz rá lehetőség. Szándékosan nem tartom fel de nem fogok "menekülni" előle mert Ő jön. A két említett példa viszont kivétel.
Azokkal max. félelmet érsz el, ami persze van olyan jó mint a tisztelet, ha az utakról van szó...
"Erőt kell mutatni, akkor kapsz tiszteletet- mondjuk ehhez autó is kell"
Így van. Tiszteletet egy nyerges Scaniával vagy valami ilyesmivel lehet elérni,esetleg még egy látványosan körbetörött agyongittelt Ladával.
Kedden délelőttös vagyok tehát 13:50-kor jövök ki a kapun. Ha tudsz úgy időzíteni hogy kb ekkor érj ide akkor az jó lenne nekem is.(itt mész el mellettem a 6-oson) Szombaton szabadnapos leszek,aznap bármikor ráérek. Képet felesleges küldeni szerintem,itt az állapot számít ha jól értettem,azért akarják látni. (mert hoztak már ide mindenféle szart azt meg nem lehet eladni,viszont a Tiéd nagyon szép ezért szerintem biztos nem lesz vele probléma)
Elég ha előző nap odaszólsz szerintem.
Come in ladies
Várj csak nem játunk még feléd.
Ok főnők arany vagy meghozzák a pénzem a héten és felhívom hogy mikorra tudunk időpontot egyeztetni. És jó is a veres mert a villszerünk ott lakik és a furgonnal addig fel is vihetjük és vissza ihajj csuhajj eriszd el a hajamat. .
Irtam mailban a telefonszámot vele beszéld meg. Nekem meg jössz egy sörrel, ha sikerül. Ha nem, akkor is.
Tavaly nyáron sok-sok kertet vállaltam el azzal a sráccal aki átb@szott...volt köztük egy 6 milliós is...csak hát akkor lépett le. Hidd el, szivesebben csinálnám a kertészkedést mint ezt, de egyenlőre ez van
Nem is értem, hogy lehet valaki kertész diplomával rendszergazda? kigyomlálod a vírusokat?
Csövi akkor elvileg vihetem oda a vasat? Mert akkor kéne 1 elérhetőség és 1 cím és aha minden ok adod a címed én meg a lóvét.
Alig várom már vannak tervei9m is...
attól függ hány napot dolgozol. na majd a kert, ott kidolgozhatod magad rendesen
Bizony, mondjuk a napi 4500 ft-ból nem fogok ferrari-t venni
Na végre! Van melód, és még tetszik is! Ez már jó jel!
Na ki van itt? Rendszergazdák gyöngye. Eddig eglsz jó ez a meló
mailt írtam, megkérdeztem a vizsgát. soroltam neki a hibákat, megkérdezte most ezeket minek mondom? Le kell vizsgáztatni, nem?
Ábrus! Jövő héten keddre kész a motor,megpróbálok egy szabadot intézni,de ha nem jön össze akkor csak jövő szombaton tudok lemenni Dunaújvárosba. Szted előző nap odaszólok az elég? Meg az is jó lenne ha esetleg el tudnál jönni velem. Szted küldjek képet nekik előtte? Lehet ha meglátják nem is érdekli őket.
Ilyen környezetben sokkal biztonságosabb, ha mész a forgalommal. Másképp lihegnek a seggedben (az a legveszélyesebb) előznek jobbról-balról, meg állandóan beszúrnak eléd.
Erőt kell mutatni, akkor kapsz tiszteletet - mondjuk ehhez autó is kell.
Én is sajnálom, hogy ilyen a kultúra az utakon, de alkalmazkodom inkább, megváltoztatni nehezebb (főleg, hogy a rendőrségnek sem ez a célja, csak a pénzbeszedés )
Engem letolni nem szoktak mert nem tudnak.(amióta ilyen keményen büntetnek qrvára nem tud érdekelni hogy mennyire sietne a mögöttem jövő én NEM fogok fizetni más hülyesége miatt)
+40
ELÉG gyorsan ahhoz, hogy sokat fizessek

Egyébként mindig a biztonságosan tarthatóval. Szóval nyílt mentes országúton a 90 ugye... üres M5-ön a 130... ezek elég szerény értékek, Wartburgra meg Zsigulira kalibrálva.
Mint ahogy figyelmen kívül hagyom a kinthagyott táblákat, a rossz út miatt kibaxott 60asokat, az autópálya javításnál már 5 km-el hamarabb kirakott 100asokat. Ezeknél lehet a legtöbbet fizetni.
Nagyvárosi meg pesti bevezetőkön 50el menni meg szinte lehetetlen, letolnak => kell menni.
Mennyire gyorsan?