Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

7 kor lesz
Nem tudom de van valami vastag bovden szerűség rajta.
Mikor kezdödik?
De nem hiszem el hogy a múlkori ruszki oldalt nem mentetted el
de meg fogom nézni
És hogy lehet billencsezni vele? Izomerő mehanikus?
de a raktere kb 1,5 2mx kb 1m adott a deszkaméret a platón és a kerékméret a hosszra lehet matekozni.
Holnap lemérem most bent van a stúdióba és nincs merszem felébreszteni az őrt kapcsolja ki a risztót.
emre holnapra lesz linked focimecsre mert a köcsög tv nem adja a vidi ÚJPEST meccset. .
Há mé? Ha szabványos, teszek lámpát, fék asszem nem kell. Na, holnap ezt is megkérdem a vizsgabiztosúrtól.
Mekkora a mérete az utánfutrinkának?
1 nem virus 2 le volt némítva 3 tudom ki volt és mit akart,
mindig a testem kell nekik
4 a bukó a fejemen van 20 perce és még nem nyom,akkor bizt jó lesz!
Te inkább a telefonos X-aktáddal foglalkozz hagyd meg a többit a nagyfiúknak mesehős.
Sőőőt még vizsgadíjjat sem kérnek
Nem lehet ez csak ilyen kertbe való vagy zárt telepre pl tehénszart cipelni vagy gyümölcsösbe. Ezt úgy is forgalmazzák hogy se lámpa se fék nincs rajta kis traktor vagy kocsi után köthető.
Ok. holnap rákérdek.
utánfutót lehet rendszámoztatni? műbizonylat vagy mi van hozzá?
Ne parázz... Told be valahova, szépen egyben van az. Legfeljebb valakinek a zsebébe súgsz egy ötöst.
hello nem tud valaki egy komplett blokkot 90 es fzr 400 hoz előre is köszi
Most ennyire van egybe nem is mennék vele ha lenne valami baja.

áh.. erre ránéznek, látják hogy egybe, van, megvan mindene azt kész, valszeg be se kell indítani
Ok a baja az a refi be van pattanva 1 körömnyi helyen alig észrevehető. a sárvédő csak addig ér mint a rendszámtábla. és a Sima féle sportkipufogó ennyi ja meg nincs eü csomag a motorba. a luk karikázva és addig ér a rendszám alatta van még 1 macskaszem.
Holnap megkérdem neked a vizsgát, töki.
Írd meg mi a baja. Veresegyház, vagy hol, Honda szerviz. ott van nem messze tőled.
3 az új bukód mivel kicsi a fejedre összetekerte a füled ami miatt nem hallottad a telefont ennek köszönhető a 27 nem fogadott hívás. .
Gida van rá magyarázat a telódra. 1 vírus 2 nem vetted észre 3 nem tudom.
ja és.