Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na megérkezet az este legkomolyabb embere
jelentkezzen az,akinek tovabb er a sarvedoje,mint az ultrase!:)
Én is komolytalan vagyok felnőtt gyerek ps2 ps3 x box360 pc-s játékok focimeccsen ökörködés most élem meg azt ami kimaradt az én gyerek koromból és bepótólom amíg lehet csak már valami menyecske is erre vetődhetne felém.
a mostani fiatalokat a sz.gép meg a cigareta meg a csavargás érdekli és ezzel ki is merült a céljaik
ott a pont és ez szerintem mindent takar mert ottan kezdödne a felnővés
kivétel én én most is komolytalan vagyok
Ebben igazat adok akkor mi még ismertük azt a szót hogy tisztelet, nem úgy mint a mai gyerkőcök.
De én azt mondom ,bárki bármit is mond h:sokkal több eszünk volt 18 évesen mint a mostani gyerkőcöknek,hiába van meg mindenük,sokkal életrvalóbbak voltunk.Az rendben van h iskolai szinten sokkal jobban képzettek,de...
gyerekebbek mint mi voltunk ilyen időss korunkban !
szerintem
én voltam a hülye
a találkozóig összejött volna egy láda sör ha most nem szólok.
elmentettem.
hidraulika a billentéshez
. . .
Akkor ráérek vele a munkaidő után, de kicsit nem figyeltem és már találtam valamit is ahol majd lehet nézelődni holnap
http://livetv.ru/en/eventinfo/...
haccá
Ezeknek a mai fiataloknak mennyi minden újdonság van 3d tv ps3 xbox 360 stb mi még anno örültünk a kis junost tv-nek és a grund focinak is és lásd ezek mit kapnak a technika fejlődéstől.
sima MDS nincs rajta mit csodálkozni...
és mennyi volt a cuccos 300 400
Ma betévedtem a média marktba, megnéztem a 3D Tv-t. Nagyon brutál Olyan mintha kijönnének na tévéből
Beszéltem Ádámmal telefonon(amíg le nem merült Neki mert megszakadt) nem is akkora farok mint gondoltam.
ÁHÁ! Akkor ez valami hidraulikus lehet....
A sisakról nem raktál fel még képet gida na muti de gyorsan.
Kéne mi azt akarod te is mint a csaj aki hívogat 1 brokit.
Megmértem 1mx2m a raktere és van rajta valami csatlakozó ami nemtom mi.
Te, ezt a brokit, minek rajzoltad ide?
Na még haccá és harmic000