Dettó ugyanigy jártam 1 fél évvel ezelőtt!Én is ilyeneket örököltem,az APEH szorongatta a tökömet,volt amit ki kellett fizetni volt amit nem.
1 jó tanács:APEH os cuccok,rendőri büntetések, 5 év után elévülnek,ha ilyenek vannak és nem sok van az 5ödik év végéig/nem naptári/,akkor húúúúúzd és elévül!
Jövő hónapban ha minden igaz elviszik a kis nyaralót,és akkor azt szépen befizetem és leszek nullán fater felől
ennyi. jó a motorod. enyém is jó, én csak a várható alkatrészkiadások miatt fázok csak. de az is egy lehetőség, h nyúzom amíg megy, és nem engedünk a csábításnak. És kötünk kockázati életbiztit szarérhugyér
Köszi,de ezt már ők sem tudják,bilincs mellett nem tudsz javítani,mert ahogy meghúzod,újra azonnal elreped,a talpát meg nem is lehet bandázsolni.Sok mindent lehet javítani,de van amit én sem kókányolok,mert nincs értelme.Veszek hozzá újakat,az megint húsz évig bírja,a motor túl fog élni engem!
Van 1 csomó módszer, én biztos nem lobbantanék erre 35öt
1: hőre zsugorodó zsugorcső (nem tom, milyen meleg van ott)
2: önvulkanizálódó gumiszalag
3: az a piros gumiszerű genya, amit hengerfejre is szoktak kenni, párszáz Ft 1 tubus
3: legyártatni, helyettesíteni, rengeteg féle tömlőt lehet kapni.
A yakónál javítják, 2000ft/db áron őket. Tegnap kérdeztem a Szilvesztert! Ha gondolod, Buszposta, és én felviszem neked oda, és ha kész visszaposta busszal.
Gondoltam esztergáltatok féből ilyen torkot,és egy rövid gumidarabbal összekötöm a karbikat,de nem ilyen egyszerű!A karbisor szélesebb mint a blokk,ezért a torkok kifelé állnak,ferdén!Hogy a rák egye meg!
Sztem próbáld meg azt amit írtam. Valami szigetelő pasztával nyomd körbe, majd tekerj rá szövetet,vagy gézt, és ha megköt lefújod feketére. Úgysem látszik. Én biztos kipróbálnám a tartalékok egyikén!
Ha már pénzhiánynál tartunk,gyári szívótorok gumi 12610 ft./db.!Találtam olcsóban után gyártottat röpke 34290ft. a négy együtt,de így is el kell adnom kedvenc puskám!
1 jó tanács:APEH os cuccok,rendőri büntetések, 5 év után elévülnek,ha ilyenek vannak és nem sok van az 5ödik év végéig/nem naptári/,akkor húúúúúzd és elévül!
Jövő hónapban ha minden igaz elviszik a kis nyaralót,és akkor azt szépen befizetem és leszek nullán fater felől