Szerintem meg fölösleges ennyire túlragozni a dolgot.
Akarsz egyet és kész.
Egy dolgot tudomásul kell venni:
Egy férfi mindig is gyerek marad, csak a játékai lesznek egyre drágábbak.
Ezt mindenféle logikusnak tűnő magyarázattal alátámasztani pedig a gyengeség első jele.
Skacok van 1 kis piros utánfutóm ilyen kerti célokra trágya szállítás akármire billenős platóval papír nincs de zsír új a cucc nem bugázott. Rakok majd fel képeket érdekelhet valakit esetleg.
Nem rontani akarom a boltot de én most 130/70-18 helyett(gyári méret),130/80 at tettem fel hátra mert ez volt ócsó pííízéé,
alig fért be,szebb lett ,nem sokat mentem még vele ,mert azonnal kuplungos lett.De sztem nincs olyan mint a gyárival,nehezebben lehet dönteni,sokkal hamarabb kell kezdeni,nem olyan mozgékony.De ismétlem még igazából nincs kipróbálva,csak ez tűnik fel a régi után,,,még nem tudom hogy hol a határ...lehet épen más szempontból viszont jobb lesz,
nem tom
Akarsz egyet és kész.
Egy dolgot tudomásul kell venni:
Egy férfi mindig is gyerek marad, csak a játékai lesznek egyre drágábbak.
Ezt mindenféle logikusnak tűnő magyarázattal alátámasztani pedig a gyengeség első jele.
Itt is gecó hideg szeles idő van, épp nem esik.
alig fért be,szebb lett ,nem sokat mentem még vele ,mert azonnal kuplungos lett.De sztem nincs olyan mint a gyárival,nehezebben lehet dönteni,sokkal hamarabb kell kezdeni,nem olyan mozgékony.De ismétlem még igazából nincs kipróbálva,csak ez tűnik fel a régi után,,,még nem tudom hogy hol a határ...lehet épen más szempontból viszont jobb lesz,
nem tom