Na az be is baszott volna!
Megtanultuk kezelni,most már nem verjük fel a környéket éjjelente és a szomszédok is ugranak ha van valami,szóval jó. Én is és az asszony is nyugodtabban alszunk,a polgárőrök is sűrűbben járőröznek erre azóta és valahogy mostanában nem hallottam betörést a környéken amióta elkapták (és amíg kiértek a rendőrök a szart is kiverték) abból a négy köcsög cigánygyerekből.
Faszi!
Tegnap felhívott egy figura az OTP-től hogy a lakáshitelünkre (forint alapú állami támogatású fideszhitel 4+2% plafonnal) amit évek óta olyan szorgalmasan fizetünk,felajánlanának egy biztosítást munkahely elvesztésére és betegség esetére.
A mindenkori törlesztőrészlet 4,3%-a díja (azaz nekünk1521Ft) havonta,munkanélküliség esetén folyamatosan egy évig,szakaszosan négy évig fizetnek helyettem,nem kell visszafizetni és nem lesz hosszabb a futamidő sem miatta.
Jól tettem hogy telefonon rábólintottam? (de még nem írtam alá semmit és visszamondható)
Nyilatkozz bazmeg!
Itt egy kis reklám a vasnak, meg persze az oldalnak! Csak a megfelelő helyre kell görgetni...
http://lancszett.hu/yamaha.htm...
B