Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kurva annyát, futni indultam volna azt elkezdett esni ez a geci
Ajjajj nyakamon 1 jó kis vihar a műholdom már szarakodik alig van jel.
A Thomas gépén reklámfelirat van. Költöztetést nagy tapasztalattal vállalok.
Legtöbbünk díszes pofázmányáról van már itt kép, vagy a bemutatkozásban. A motorról mindenképp
A sok idomos ezredes közül pl. az az enyém, amin nincs idom
A 250es srácokat is könnyű felismerni, azok azok, amiknek a hangja hasonlít a kávédarálóra a Tomié meg az, amire az van írva, hogy 1.4 Fabia
Az enyémet feliratról nem de a Honda idomokról megismered.
nem csajt mielőtt beszólnátok
én meg arra gondoltam hogy keresek a motorom három betűt:FZR

most megyek húzok 1 pár kövéret!
Ha megáll akkor megkérdezed tőle hogy: Te is oda mész ahova én? És ha azt válaszolja hogy igen akkor vele mész,ha meg azt hogy nem akkor meg nem mész vele(kivéve ha jó csaj)
lesz ott abban a városban több motoros is,meglátok egyet az utcán,de honnan fogom tudni hogy ugyanoda tart ahova én?
Majd a nyakamba akasztok egy táblát.
Ezt elfelejtettem leírni hogy az ilyen speciálisan lüke emberek azonosításával szerintem nem lesz probléma
Miért biztatod azt a szerencsétlen gyereket hogy bankrabló legyen?
Miért akarod Őt nyomorba dönteni? Nagyon helytelen magatartás.
Ez pont olyan mintha leírnám azt hogy most kaptam meg a 10 éves törzsgárdapénzemet a munkahelyemtől valamint némi béremelést és így 374e Ft-ot utaltak át ebben a hónapban a számlámra.Teljesen etikátlan és modortalan lenne ilyesmivel előállni. Ez helytelen magatartás és nagyon neveletlen dolog.
csak hogy adamnak is meglegyen a jó napja. Adó visszatérítésem 121600ft . . . .
Ha megyek akkor a legrondább ezredes és a leglilább póló miatt felismersz. :D
Majd esetleg a találkozóig egy felvarrót, vagy valami cédulát kellene készíteni, mert azt már nagyjából tudom kinek milyen motorja van, de hogy ki hogy néz ki azt még nem nagyon. Persze tudom néhányotok rendszeres kapcsolatban van egymással, de nem hiszem hogy ez átlagos lenne.
Bakosi! Épp Rád gondoltam pár emberrel(előre láthatóan úgy 20-30 fővel ) Balaton körüli túrára indulunk, és mivel még te vagy itt a közelben akit esetleg érinthet a dolog, gondoltam szólok Neked hátha lenne kedved hozzá! Lesz ott mindenféle motor, kis kávédarálótól egészen busáig a túra vasárnap 9kor indulna Balatonlelléről! ha érdekel csak szólj
Fú te az a bmw amivel mentem most az igen.
Én éppen ezért lejjebb engedtem a lábtartókat és feljebb emeltem az ülést valamint tettem bele egy magasabb kormányt.(amihez a motor nagy részét át kellett alakítani)
De kéne rá egy még magasabb kormány.(lemértem a BMW-ét )
Nekem is kicsi az ezredes 185cm hez nem bírom soha eltalálni a lábtartót enduróhoz vagyok szokva ha pl balt akarom felrakni akkor megesik hogy belerúgok a váltókarba vagy az ülést magasabbra vagy a lábtartót lejjebb kéne engedni. Szal csere endúróra . csak vicc de akkor se kényelmes nekem.
Mellesleg áll ott egy öreg túra BMW is és arról ráülve mondom én hogy ez nagyon kicsi
Most voltam megnézni az ezrest. Szép a fényezése,nemrég festhették,szinte minden gyári rajta (igen a 18-as felni is ) és minden csatlakozó és vezeték,csövek műanyag elemek úgy vannak rajta mintha most rakták volna össze a gyárban.
Eldőlni biztos eldőlt valamikor mert a fejidomtartó jobb szára egy kicsit mintha ferde lenne és pár enyhe karc látszik a (gyári)dob oldalán. A színe sokkal szebb élőben mint a képen pedig kicsit poros is volt.(ezüstmetál)
A blokkja pöccre indult és nagyon szépen jár,semmi csattogás-zörgés mint itt néhányunként.(és a legfontosabb! a gázmarkolat legkisebb mozdítására azonnal ugrik a fordulatszámmérő mutatója,nincs gondolkodás ) A himbáját meg kell zsírozni mert nyikorog de azt egyből mondta az öreg hogy az ilyenek természetesen korrigálva lesznek hogy hibátlan legyen.
Szóval nagyon király,látszik hogy volt (Svájcban)gazdája.
Mondtam a géped és Pista báttya azt mondta hogy beszámítaná mert csak nagy köbcentis gépeik vannak és kéne kicsi is,szóval oké csak látni kéne a géped.
De szerintem Neked méretre kicsi. Én nyilván az enyémhez szoktam és ezért lehet az hogy az én 171-2 centimmel is összehajtogatva érzem magam rajta.
De Te tudod hogy mit szeretnél.
Na hát ezekre a rendszergazdákra még egy ZX81-est sem bíznék,nem tudom milyen tűzfaluk van,de úgy átengedi a virellákat,mintha nem is lenne!
Hahó na az esély a mentre felment 70% elvileg részemről is oké lehet.
passz.lehet eros a tuzfal beallitas, nem tom.kerdezd meg a helyi rendszergizdat:)