Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerintem ezek a motorok ilyen árban vannak. Ha most megveszed 350-ért és jó, akkor pár év múlva is el tudod adni 3-350-ért. Jönnek újabb fiatalok akik friss jogsisak, nekik jó lesz tanulni. Az a gáz, ha szart veszel és még ráköltesz 500-at. Na abból nem tudsz jól kiszállni.
Beszélj bekessanyival Ő lehet eladja és az övé jó. Ha mást nézel akkor nagyon jól meg kell nézni, mert több a szar, mint a jó, de ez mindsgyik típussal így van.
Na cakát.
1 yamaha sk tudok eladót ha az a stilusodnak megfelel,most a használtmotoron van de holnap átkerül ide az adatlapomon megnézheted,a shadow helyére
na jó cakát megyek mert holnap dolgozni is kéne
vegyél is ha szeretnél tudom milyen érzés végre lehet motorrod csak sokat nem szabad bele invesztálni én például azért költök rá már mindent mert én már nem cserélem le mostanábban
de most csak kéne valami mocit vennem
ha már megcsin ajogsit:S
hát mit mondjak te pont szar helyzetben vagy sajna
hát ez az:S h bukook rajta tuti!Azt 2 év mulva kéne a pénz az ujra és ha most veszek egy 20 éves motort nem fogok tudni eladni 2 év mulva az már megy a telepre
Olcsóbbért csak szart kapsz. Kérdezd meg bekessanyit az Ő motorja jó, jó szervíz nézte át csinálta, új fénye van azzal jól járnál. Kis fzr-ek jó motorok. Én vtz 250 Hondával indítottam, de olyat ne vegyél. Már én is inkább kis fzr-t vettem volna...
hát figyi körül kell nézzni egy olyan középárassat de ha nem értesz hozzá mindenképpen vigyél valakit mert ráfázhatsz aztán sokba lesz az olcsó neked olyan kéne ami kb 2 évig legalább elmegy csak a kopo alkatrészek cserélésével max és még igy is csak ráfizetéssel fogsz kiszállni
na jól van egye fene majd azt mondom nem ment az egyik henger ,
akkor mennyiért vegyek motort?
gs, cb500 a legtutibb ilyenre
junius19 szombat Izsák vagy Üllés fzr tali+ivás
1: Ábrusnak jó.
2: Jaszinak es jó
3: bekessanyinak jó!
4: emre: még nem tudom, de majd megoldom, szóval meg hát
5: Adamfzr (+né jólenne) valsze kocsival. Hány km ez az izsák vagy üllés?
6: mlas-nak is jó (ill a fene tudja, azt se tudom, mit csinálok holnap. Én a többséggel ellentétben nem tudok 1 hónapra előre tervezni ) Még a zasszonyt is megkérdem, nem-e szervezett valamit má.
7: Fábi76-nak is jó
8: Royal is jön, ha nem jön a sááááárga
9: csövinek is jó, lehet jön a pótkocsi is, ha nem dolgozik 10. Pityúka is menne valamelyik asszonnyal valoszinü
10: robertgida újra a halállistán bakosi nem tudsz lerázni
11:bakosi akit épp most köröztem le / Robertgida/
hát ez erös kérdés mivel nem vezethetsz nagyobbat igy semmiféle képpen se nagyot csak a lényeg ezért ne szord el a pénzt az elsöre mert ugy sem marados vas lesz és nem éri meg mimár ezt végig jártuk
Tehát én is inkább Izsákra szavazok, ez lemaradt mert üllés kicsit nagyon messze van
Ha lehet én is ott lennék a talin Sztem jó az időpont, és izsák meg nem akkor táv innen szerencsére, csak 115km úgyhogy sztem velem is lehet számolni
igy már még jobban király hogy tavak is vannak
Tartsd be a ranglétrát mert szopni fogsz. Jobb egy kicsivel tanulni, mint egy naggyal esni. Szerintem.
bakosi akkor it javasolsz?két év mulva nagy motort szeretnék akkor mijavasolsz?
Olyan messze van mint innen Pest. 167km. Korit ne hozz, mert homok van.
izsák az szimpi nekem is
hát minimum
felírjalak ? a fejfára?