Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

komolyan papa nem hülyítesz?
Jön a kánaán nekem ma fél órás fusimunkával kerestem 12000ft a héten 125000ft kapok ha kivágom a stúdió falán 1mx40cm lyukat kúrva filmes amcsiknál van pénz bakker.
190
o akkor a június 19 (szombat) Izsákon vagy Üllésen:

1: Ábrusnak jó.
2: Jaszinak es jó
3: bekessanyinak jó!
4: emre: még nem tudom, de majd megoldom, szóval meg hát
5: Adamfzr (+né jólenne) valsze kocsival. Hány km ez az izsák vagy üllés?
6: mlas-nak is jó (ill a fene tudja, azt se tudom, mit csinálok holnap. Én a többséggel ellentétben nem tudok 1 hónapra előre tervezni ) Még a zasszonyt is megkérdem, nem-e szervezett valamit má.
7: Fábi76-nak is jó
8: róbertgida is a halállistán
Skacok láncot mivel pucoljam le?
Hogy bakoltad fel arra a rengeteg téglára? Nem veszélytelen mutatvány
Ha a 600ba 160 as a max 1000 be mennyi a max gumi hátra ? nekem 160/80 as van nehogymá 1 600ba akkora gumi legyen mint nekem az ezredesbe ennél nagyobb cink nincs is .
Hmmm... neked s sebring dobod van?
én csak az árat mondtam nem vettem csapágyat amúgy elsőt mondtam véletlenül
nekem nem kell 1be van a gép már.
Engem a kutyatáp érdekelne, ócsóért
Na akkora a stúdió fejből nem is tudom a méreteket. :D
No akkor a június 19 (szombat) Izsákon vagy Üllésen:

1: Ábrusnak jó.
2: Jaszinak es jó
3: bekessanyinak jó!
4: emre: még nem tudom, de majd megoldom, szóval meg hát
5: Adamfzr (+né jólenne) valsze kocsival. Hány km ez az izsák vagy üllés?
6: mlas-nak is jó (ill a fene tudja, azt se tudom, mit csinálok holnap. Én a többséggel ellentétben nem tudok 1 hónapra előre tervezni ) Még a zasszonyt is megkérdem, nem-e szervezett valamit má.
7: Fábi76-nak is jó
8: Royal is jön, ha nem jön a sááááárga
9: csövinek is jó, lehet jön a pótkocsi is, ha nem dolgozik.
Használt emelő postai utánvétellel eladó
a kúvaéletbe így nem könnyű kereket ki-be teszegetni,veszegetni
egy párszor rámjött a borulós frász
azt azonban elmesélhetem nektek hogy a 600 ra 130/80 as gumó igen határeset kb 5 mm van a láncig,vagy se

helló ultrasz hát te meg milyen cspágyat vettél 13 000 ért?
-nekem kemény 760 ft ba került
MOsd ki :D
iroda 1700nm Astúdió 2400nm bst 1560nm cst 580nm udvar megszámlálhatattlan kb 10000nm

http://www.astrafilmstudio.hu/
Nem örülsz az esőnek? Hisz a májusi eső aranyat ér!
Ja,egész jó a sisak! Fent van a szekrény tetején és ott szoktam nézegetni. Kezd már kiszellőzni belőle a bagószag is.
Tényleg mekkora is az a stúdió? Beférünk?
Tudom
Egy quad még megvan, a versenyre épített, az szerintem marad. A szörny egy derbi predator, 2800 km, 2000 valahanyas jelenleg nem indul, a gazda szerint 2 éve nem indította,motor átfordul, holnap belenézek most már nincs kedvem. Ár kihagyhatatlan volt, így volt 40
Képlékeny? Ennyi eső után a csajok akár iszap birkózhatnak is.
jó éjt.
A helyszín szerintem még lehet képlékeny az időpont a lényegesebb,hogy mindenki tudjon bőven előre tervezni.Aztán majd jól elindulunk valamerre és addig megyünk amíg egyszer csak oda nem érünk.
qvadok mentek a háztól vagy mi? Vagy tuti akció volt, és nincs elég benzines otthon?