Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez a 2 lehetőség kell 1 középutat találni ahol nem pumpál annyira.
Jajj jön a front megfájdult a fejem. Megint akcióztam a yadrok ellen kicsit. Én barom azt hittem 3.ba vagyok és kb 90nél vissza raktam 1 et na sikerült is 1-be betalálni és 2m csíkozás után előjött 1 kis motogp feeling kanyarba becsúsztatás csak itt nem volt kanyar.
Csak motorral kéne, nem? Az többet fogyaszt meg kicsit járatni kéne, mer berozsdál.

Nem akarok kotorászni a zsebedben, de ennyire kell a pénz? Ahogy leírtad, Te olyan sokat foglalkoztál ezzel a keleti csodával. Mostmeg oadadnád egy borhangúnak? VAgy egy kispöcsnek?
Ja ha menünk vasárnap, mivel? motorral, vagy ótóval.
Neszi9vassatok mááááááááá
Komolyan.
Kicsit puhíts rajta.
Akkor túl kemény a hátulja.
Akkor meg az a baj
Ott vannak a fiaim is. Este menek értük.
De a pump stimmel.
Olyan kemény a hátulja, hogy nem ül össze alattam. Pedig cirka 100 vagyok.
De jön bagoly600 a pályamester és megaszondja mingyá.
Ilyen pumpálós érzés ugye? Puha a hátsó beállítás elvileg.
Most van itt nálunk ilyen majális-szerű. Honvédségi nap, meg a rendőrök is kint, meg kaja-pia, bemutatók (tavaly 5000en voltak látogatók)
Szóval a yard kihozott két vadiúj FJR 1300at, rendőrségit.
Hát, ezt már oda lehet tenni egy BMW mellé is Szépen formatervezett minden porcikája, masszív fémek vannak rajta, nem csupa műanyag, a hangja is csendes, de mély, teccett nagyon. Kicsit talán nagy, de ez legyen az összes baja!
Ja én meg jelentkeznék a laptopra.
Adjon már valaki magyarázatot. Ha jól bedöntöm kanyarba, pulzál a hátulja a motornak. Vissza akar lökni. Mé van. Motoroztam, amúgy tök jó. Lehet mégsem lesz big.
Van ez így
Tegnapelőtt reggel felraktam egy quad-ot 145-be. Erre egész nap csörgött a telefon, hogy merre van, hol lehet megnézni. Jött egy csávó Zalaegerszegről (cirka 600 km oda vissza), mint első vásárló és komoly érdeklődő kiváltsága, mondtam neki míg ide nem ér nem adom el. Eljött megnézte nem kellett, ez volt este 8-kor.
2 versenyzőnek megállapodásunk szerint zavartam egy sms-t, hogy még megvan a vas, 1 perc és hív elindult ő is este 1/2 11-re lent van. Mondom ha már elindultál legyen. Erre ideér éjfélre, minimális alku után el is vitte. Ilyet se b@sztam még, hogy valamit nem kellett egy napig hirdetni.

Mondom, csak az árat kell jól belőni
Én meg viszek neked ajándékba egy chryslert
Basszus így még nem hirdettem semmit hogy jóformán összeverekedjenek miatta hogy ki vehesse meg.
Valóságos versenytárgyalás zajlik hogy kié legyen az ETZ-m.
Jelenleg vannak rá ketten komolyan és még kettő aki nem tudja hogy mit akar.
A holnapi borízű hang állítja hogy alku nélkül (ami nálam egyébként sincs) perkálja a vételárat csak vigyem el Érdre mert se jogsija,se szállító eszköze.(gombát szedni kéne neki a Mátrában a telkén )
A tegnapelőtti robogócserés türelmetlen tizenéves hangot (Piaggio ZIP) függőben hagytam hogy majd meglátom,erre most felhív hogy na akkor mi legyen.
Mondom neki hogy jó,de holnapra van egy készpénzesem,ha nem veszi meg és nem megy el még egy-két héten belül akkor tárgyalhatunk.
-Ma jönnek megnézni a robogót és ha elviszik akkor licitálhatok én is?
-Ha holnap nem veszi meg a borízű hang akkor természetesen
-És akkor mennyi az ára?
-75e ahogy a hirdetésben olvashattad.
-És mennyi az alja?
-Őőő hááát taláán lemegyek 75e-ig.
-Hát akkor már nem is tudom.
-Értem nem gond szia.
-Váárj! És ha adok 55e-t meg egy laptopot?
-Mi van? Milyet?
-HP Compaq 9020
-Nem ismerem
-Csak annyi baja van ( ) hogy kicsit hibás a kijelzője,van benne egy vékony kék csík de különben jó.Na?
-Türelem ifjú padavan,ha nem megy el akkor majd beszélünk,eltettem a számod.
-De nekem nem is kéne elhozni,én elmennék érte nem gond
-Jól van nyugi,elhiszem hogy nagyon kéne de itt sor áll és vannak előtted de fogok szólni hogy mi lett holnap jó?
-Majd inkább én hívlak nem kerül semmibe,örülnék ha nem jönne össze holnap
-Én viszont nem tudnám őszintén ugyanezt mondani,remélem megérted
Nem nekem kell ismerősőm kért meg szedjek neki tiesto videót.
Nem minden DVD fogja lejáccani.
Elavult szisztéma már lemezre menteni, vinyón tartva olcsóbban jössz ki.
A legkorszerűbb megoldás média player+NAS+torrent kliens, pl. Popcorn, egy 50-es az igaz, de ez a legjobb, és mindent tud.
Mikor? Valszeg én is, vasárnap. Zsoltival is megbeszéljük még.