Most hívott a háziorvosom is hogy menjek el feltétlenül. Azt is elmondta,hogy a Astra egy vektor alapú oltás. Egy másik vírusba van beleágyazva a korona,és hogy meg fogom érezni. Dolgozni fog a szervezetem,lehet láz is. Aspirint kell szedni a vérrögképződés miatt,és a kocogás sem fog úgy menni. Lehet hogy nem is fogok mozogni semmit egy-két hétig.
Nekem ma reggel telefonáltak,hogy hétfő reggel 8.10-re várnak a rendelőintézetben. Nem voltam itthon,a Vicus vette fel és neki mondták. Valami astra oltást emlegettek.
Csak akkor, ha ők is oltani fognak vele. Addig jobb nekik szopatni a keleti blokkot. Persze az állandó munkavállalók kapnak majd felmentéseket, mert ők alantas munkát végezni azért annyira nem akarnak
Mi meg megyünk Horvátba, osztrákok svejciek meg basszanak egyedül Talán még az olaszok normálisabbak lesznek...
Ja, és nem biztos, hogy oltani fognak ezekkel, mert Putyin azt mondta, ő nem teper, akinek kell, annak ad - ha nem kell a nyugatnak, megvan a helye így is. A kínaiak meg eleve nem is kértek engedélyt rá brüsszeltől... nekik is van "némi" saját piacuk, meg az arab világ is felveszi tőlük - ők főleg lexarják brüsszelt.
Nagy disznóságok mennek ám a háttérben, tudnék mesélni, nem feltétlen azt, ami az M1 híradóban van
Jelen állás szerint az oroszra se kapsz külföldön elfogadott oltási kártyát szóval ha menni akarsz valahova, PCR kell előtte.
ui: látom a szép új világot: ha menni akarsz Krisztával valahova, 4 oltási könyvet kell vinnetek...
Egészségetekre!
http://youtu.be/xdfZsbIGXjU
https://www.vg.hu/kozelet/koze...
Mi meg megyünk Horvátba, osztrákok svejciek meg basszanak egyedül Talán még az olaszok normálisabbak lesznek...
Ja, és nem biztos, hogy oltani fognak ezekkel, mert Putyin azt mondta, ő nem teper, akinek kell, annak ad - ha nem kell a nyugatnak, megvan a helye így is. A kínaiak meg eleve nem is kértek engedélyt rá brüsszeltől... nekik is van "némi" saját piacuk, meg az arab világ is felveszi tőlük - ők főleg lexarják brüsszelt.
Nagy disznóságok mennek ám a háttérben, tudnék mesélni, nem feltétlen azt, ami az M1 híradóban van
ui: látom a szép új világot: ha menni akarsz Krisztával valahova, 4 oltási könyvet kell vinnetek...