Egyáltalán nem biztos hogy elkapod. A Zoli barátom és a nagyobbik fia elkapta,de a felesége és a kisebbik gyerek nem pedig végig egy légtérben voltak. A Zoli nagyon odavolt,ma kezdte meg az 5. hetet, tüdőgyulladást kapott. A fia csak náthás lett,pár nap alatt kiment belőle.
Egyrészt az nincs, másrészt ezek szerint te még nem szagoltál bele a kutya vagy macskatápba. Javaslom csak végigsétálni a Tesco vagy bármelyik hasonló áruház állateledel során és egyből megérted.
Várom, hogy mikor kapom el én is ezt a sz&rt, a közvetlen kollégáim nagyobb része már átesett rajta. (kettő épp most is sztenderen van a jövő hétig)
Tegnap este, meg ma reggel kissé megfázottnak éreztem magam, de a napi kovid teszt negatív lett. (minden etetésnél beleszagolok a macskatápos vödörbe)
Sztem mindenhogy ugyanannyira jön ki a végén. Jelentgesse a faxom, úgyis elfelejtem az összes qrva sárga csekket is mindig a 2. felszólításra fizetem be
Nálunk is erről megy a meleg víz is, ez nehezítené a tisztán téli fogyi kiszámolását.
Nálunk havonta elküldjük interneten az óraállást,van egy webes felület. Télen szokott a gáz 3-6ezer lenni,májustól kb 1500-2000ft. Ehhez hozzá jön a fa az 100000ft. De azért nálunk meleg van ám. A csajok szeretik a meleget. Az alsó szinten kb 25.27 fok,ott van a cserépkályha,felső szinten 22-24 fok. Ez van,ez ennyi és kész. A panel sem volt sokkal olcsóbb,de ez nagyobb.
Most visszanéztem, mert kíváncsi lettem, mennyit vontak le (hónap - összeg, kerekítve 1000 Ft) 11- 13, 12 -19, 01 - 26, 02 - 26, 03 - 0, 04 - 6
Múlt hónapban volt itt a leolvasó... szóval nov 01 óta fizettünk máig 90-et. Aztán, hogy hogy áll az egyenlegünk, azt nem tudom, de ilyen geci szolgáltatónál csodálkoznék, ha tartozásunk lenne - inkább előre lehúznak.
Fogyasztást, de csak 1x olvasnak egy évben, és korrigálnak - vagy valahogy így... múltkor került kezembe egy számla, és azon csak 10enpárezer gáz volt...
Gázra mi sem. Csak akkor kapcsol be a gázkazán,ha a hőmérséklet 21,5 fok alá esik a leghűvösebb helyiségben. Azért fogy a gáz is mert a melegvíz is onnan megy. Ez a fa mennyiség nem fogy el.
Tegnap este, meg ma reggel kissé megfázottnak éreztem magam, de a napi kovid teszt negatív lett. (minden etetésnél beleszagolok a macskatápos vödörbe)
http://youtu.be/7r7_SFdSdE4
Nálunk is erről megy a meleg víz is, ez nehezítené a tisztán téli fogyi kiszámolását.
Múlt hónapban volt itt a leolvasó... szóval nov 01 óta fizettünk máig 90-et. Aztán, hogy hogy áll az egyenlegünk, azt nem tudom, de ilyen geci szolgáltatónál csodálkoznék, ha tartozásunk lenne - inkább előre lehúznak.