Mostanában látom ezeket a montenbájk féle bringákat, de valami buzinagy dromedár széles-magas gumikkal. (úgy néz ki mint egy PSZH)
Ennek mi a tök értelme van?
Nálunk ez csak az újgazdag hobbi bicikliseknek való krújzolni vele a körúton az új bicikli sávban
Osztrákiában az összes nyugger ilyen árú bicóval teker a fertő-tó körül... amit mi béreltünk napi 8 juróért, az is egy KTM volt, ami itthon 2 kila - ilyen szánalmas biciklivel ott csak mi mentünk
A legjobbak a villanyos bringák voltak, de nem ám olyan, mint nálunk a tornádó pont így néztek ki, mint a Sanya linkjén, csak nem váltó volt ott lent, hanem e-motor, a vastagított vázban meg az akku - rásegít, és a papagájnak öltözött sisakos nyanyókák úgy tekertek el vele mellettünk 25-el, hogy csak néztünk
Ja igen,azt elfelejtettem,külön nem kapható,mert a méretei miatt speciális váz és hátsókerék kell hozzá,Gyakorlatilag egy majdnem teljes kerékpárt kell venned,ha ilyen hajtást akarsz.
Hát a cikkben nem találtam árat,de ez amúgyis 2013-as cikk.Utánanéztem,de ennél olcsóbbat nem találtam,ráadásul 52 centis vázban van,legfeljebb Ábrusnak jó. https://www.bringaboard.hu/ste...
Vélemény?