Király! Gyári készlet lehet Azért próbáld ki, hogy kiveszed az akksit pár napra utána tényleg indul-e. Mondjuk jó lett volna a gyári riasztót megmenteni. Oda adták amit kiszereltek? Nem lehetett volna távirányítót csináltatni hozzá?
Hallgattam mert nem volt biztos a vétel. Ki volt már fizetve,át is lett írva,de majdnem visszafordult a dolog. A riasztója letiltott mindent,nem lehetett semmit csinálni vele. Aztán mégiscsak sikerült kiszerelni a riasztót belőle, így már maradhatott a motor nálam. Ezért is nem vertem nagy dobra. Tegnap este mentünk érte.
Né má, Sanya megint köcsög béjemvés lett Nagyon hallgattál a projektről
Hátsó paralever két kis csapágya érzékeny, az vagy szorul, vagy lötyök, ellenőrizni kell. Meg a hátsó kerékcsapágy dettó. Az is tönkremegy, ha rosszul van szerelve - ezek ismert jelenségek. Ebben közös az enyémmel
De, kellett a bilincs, főleg az első, mert a doboz felfelé mozdulását nem tartotta volna semmi - az pedig a rázkódásnál fellép. Mondjuk, elég iparosan néz ki de a funkció a lényeg, meg nem is láccik. Hátul is inkább körbe bilincsezhetted volna, mert ha a csavar mégis eltörik (rezgés) akkor a hátsó bilincs már nem tart semmit - amíg meg ép a csavar, addig szintén nem tart semmit
Eladtam a Hondát is és a robogót is. Elég lesz egy motor ahhoz az évi 1000-1500km -hez. Hát hogy mit tud azt nem tudom,de ezen tudunk ketten menni viszonylag kényelmesen,
Hátsó paralever két kis csapágya érzékeny, az vagy szorul, vagy lötyök, ellenőrizni kell. Meg a hátsó kerékcsapágy dettó. Az is tönkremegy, ha rosszul van szerelve - ezek ismert jelenségek. Ebben közös az enyémmel