Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Alu blokkok komálják nagyon a trisót magas hőmérsékleten, nyami nyami
Gondoltam megosztom veletek a tudást, mert tanulni csak a márkacsoportokban lehet igazán. Segítőkész szakértő pedig mindig akad pár.
Sziasztok!
Sziasztok
Jelenleg sokkal jobban néz ki mint 2éve! Akkor nagy csalódás volt!
Egész jó a szállás is. Pápán van. Szauna, dézsa, biliárd...
Údejólnézki
Van itt is gyilkos tó, az erdélyiről nevezték el hasonlít rá csak kisebb ma voltunk ott Bakonyban van.
Igen az első kép.
Ez a tranfogaras?
De szép kis motor kukucskál ott jobb alul...
Sziasztok!
Hogy valami jó is legyen a mai napban.
Akkor max. a Szputnyikkal.
Azzal állítólag a csernobili reaktorban is kempingezhetek 2-3 hónapig, minden gond nélkül.
Akkor lennél az ha meg tudnád mondani hogy ki lesz az a 2 milliárd ember...
Mielőtt becsapódna, te legalább jogosan mondhatod majd...ugye megmondtam
van 1 nővér, 1 asszisztens, 1 orvos - nekem már csak az informatika maradt
Remelem te bököd bele az egyik mumiába.
de be leszel... addig baxtatnak, amíg nem kéred. Most csak azért nem erőltetik a népre, mert így sincs elég Holnap oltunk 10-et.
60 éve ismerik a koronavírust... azt is tudták, hogy terjed, hogy fertőz - nem kell nagy ész még egy professzornak se, hogy megjósolja, előbb-utóbb lesz egy veszélyes mutáció...
Influból is jönnek újak, az 50 milliót kiirtó spanyol nátha már nem veszélyes, de a mutációi pár évente tarolnak (H1N1)

Én most azt mondom, hogy 3 év múlva jönni fog egy meteorit, és megöl 2 milliárd embert. Persze senki sem veszi komolyan - de ha beválik, én leszek a Látnok Isten?
A bácsi az elme és gyógyintézetben lakik amúgy, de nem veszélyes, csak amit a tudományos lapokban publikál
Ezt hogy magyarázzam meg a kollégáimnak, akik szintén szabadságra mennének?
És nem vagyok beoltva és igazolásom sincs.
Ennek a professzornak már a tekintetéből látom, hogy nincs rend a toronyban