Kivettem az akksit több napra és letiltott a riasztó mindent amikor visszatettem. Azt mondták hogy nincs benne riasztó,de volt. Csak inaktívvá lett téve,és amikor több napra áram nélkül maradt akkor visszaállt alapra. Nem volt hozzá távkapcsoló,és úgy nehéz. Már vissza akartam kérni a pénzt,amikor sikerült kivenni belőle a riasztót. Gyári beszelésű volt és nem volt egyszerű,de a kereskedő megoldotta.
Nagy az öröm! Meglett a motorom. Már majdnem lemondtam róla,de megjavították. Az a lényeg hogy már itthon van. Kicsit ütött kopott,de nagyon tetszik. Sztem jóban leszünk.
Csavarral nem nagyon lehetett variálni de 10.9-es került bele. Valójában 1-1 hatos csavar tartja. Bilincsekkel még megerősítettem de nem biztos, hogy kellett volna. A régit eladom... Sokat gondolkoztam rajta de nagyon ügyesen kitaláltam Mert lényegében nincs nagyon hova rögzíteni a konzolt idom fúrás nélkül.
Ignácot nehezen tudtam kirángatni otthonról. Amikor végül sikerült,akkor rohangált megállás nélkül. Gondolom nagyon fázhatott csórikám,pedig adtam rá kabátot.