Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A vastag sminkre gondolom a brutális hideg miatt volt szükség. De nagyon szépen beszél angolul.
Aranyos ez a kiscsaj.

http://youtu.be/GirmTuf93gg
Gondolom nagy leégés lehet az ismeretségi körben, hogy már egy Dévó Matíz is nyugodtan rádudálhat a lámpánál.
"Ez a piacra járós, a munkába járós autó..jahh........Viszonylag új az autó, 11e km-rel vettem meg. Úgy gondolom hogy azt tudni fogja"
"Értetlenül állok, mert ez..ez nagyon durva eltérés. Lényegében nem erősebb az autó, mint egy széria. De attól az autó még ugyanolyan..meg én ugyanúgy szeretem." Igen, látszik ahogy ezt elmondtad.
"Mindenképp köszönjük hogy elhoztad ezt az autót.." ---- De gondolom ha ezt tudja akkor dehogy hozta volna. . . .
Először arra gondoltam a hanglejtéséből, hogy valami menő divattervező lehet, de tévedtem. https://kozzetetelek.mnb.hu/do...
Bár attól még lehet.
Millercsávót megetették a tyuninggal biztos csak pár millát dobott rá de sztem elég lesz ez neki a "piacra" 600 lóval is le tudta padkázni a felnit
Ha ez a piacra járós kocsija,akkor milyen lehet az autópályára használt kocsija?
Én is mostam a Peugeot hűtőt hűtőtisztítóval. Fél óra múltán csak üledékes rityó jött ki belőle.
Sziasztok!
Az öblítővíz, mikor a pözsót mostam át az olajhűtő affér miatt, nekem is csak foltokban volt volt olajos. (másodszorra már tisztának tűnt a leengedett víz) Viszont belenyúlva a gumicsőbe, érezni lehetett a felületén a rátapadt zsíros réteget. (ami az ujjamon is maradt)
Baromi nehezen oldódik le, hiába 90°C-os víz kering benne.
Fél évvel később leengedtem a fagyállót, abban még mindig volt egy kis olajos szennyeződés. Átmostam még egyszer hűtőtisztítóval, azóta már nincs benne semennyi.
A mosószert ami az otthoni mosógépben használatos, azt szintén használják ilyen átmosásra. Az azért jó oda mert fékezett habzású, de a mosogatószer nem az. (ahogy a vízpumpa tolná körbe a forró vizet, a tágulási tartályból dőlne ki a hab.....anno próbáltam )
Azt irta reggel akarja látni hogy indul és aztán felhiv.
Összerakva a próbakörnél kiderül.
Akkor jó igy ahogy van?
A szerelö küldte a videot.
A mercis havernál mostunk utoljára hűtőrenccert, az is 10 éve volt... betöltöttük, üzem melegre járattuk, és mikor leengedtük, jó barna lé volt az mi tisztának nyilvánítottuk, mert az öblítővíz már nem lett koszos... azt nem tom, mennyire volt erősre keverve...
Az én autóimnak szerencsére nem kellett ilyet csinálnom az elmúlt 25 évben
Forró víz + mosogatószer miért nem jó? Az oldja a zsírt talán a víz pumpa tömítésnek sem árt...
A visszadurrogás és a béna gázreakció meg azért van, mert nincs rajta a légszűrő. (azzal jó lenne)
Meg.
A jobbos óra sz&r, mert akad. (a végén a leállításkor látni)
10 perc sz&rt sem ért, pláne gyenge keverékkel. (volt 105-ös Skodám, de azon a réz hűtőnek nem ártott, viszont az olaj a sokadik félóra és pár vödör trisós víz után távozott...a vízpumpa tömítése meg két nappal később a belváros közepén)
A villamosgép javítóban trisóval és forró vízzel mostuk a gépalkatrészeket egy ipari méretű mosóban. Bedobáltuk a cuccot, 1,5 órás volt a "program". Min. annyi kellett, hogy tényleg tiszta legyen. Száradás után nem sokkal már megjelent a vakrozsda a fém tiszta felületeken. (egy rohadt g&ci anyag, mar mint a kígyó)

A pözsó hűtőtisztítóval egyenként fél órát járt melegen, és így is a harmadik vízcsere után lett tiszta. (az első-második után még mindig olajos volt a gumicsövek belseje)
Az azért érdekelt volna, hogy a csávó a gázolajos kezelés után a maradék gázolajat hogyan mosta ki a rendszerből vízzel, mert tudomásom szerint nem annyira keverednek egymással.
Hát egy 10 perces tisztítási ciklus alatt biztos nem eszi át az alut... meg persze nem olyan oldatot kell csinálni, hogy az alamónium kanál pezsegjen benne hanem csak lájtosat - attól is emulgeálódik az olaj, és kijön szép ügyesen.
... de lehet, a gázolajos system is jó
Szia.Küldtem a párod facebookjára egy vidit.Megnézed?Köszi
Glosslockner is messze van mégis elmentünk oda.
Ez a mi gyilkosunkat még nem is láttam - ritkán jártam a Bakonyban, tőlünk messze van
Igen,a trinátriumfoszfát imádja az alumíniumot,szépen megeszi.Ezért raktam a gépbe foszfátmentes fagyállót.
"Töltsd fel tiszta gázolajjal a hűtőrendszert és azzal járasd amíg fel nem melegszik......."