Engem érdekel. Kb. mennyiért lehet szerezni egy ilyet? A szomszédom 300 körül vett egyet, nem tudom, milyen katramócok vannak rajta, csak azt, hogy szénszál az is.
Nekem inkább egy downhill kéne, az jobban tetszik, jobban bírná a Tisza partra járást, gyorsan meg úgyse tekernék vele nem vagyok én megbolondulva
Ha feltöltődik az akksija a Pirosnak,indítok én is egyet 4 hónap után. Persze lesz róla vidi is,csak nem tudom hová töltsem fel. Ide az oldalra nem akarom,csak egy linket szeretnék ide beilleszteni.
A melós bringám atomjaira hullott szét,eltört a váz,elkoptak a kerekek fékfelületei,szar már az első hajtómű is. Nem érdemes foglalkozni vele. A montim lesz a melóba járós,az jobban fogja bírni. Ez meg ha megyek hétvégén tekeregni a Mecseken.
ott tart a dolog, hogy voltak itt szemlézni és megállapították, hogy az elfolyt víz nem került a csatornába, tehát csak az elfolyt vizet kell kifizetni a hozzá tartozó csatornadíjat elengedik :)
valószínű a következő leolvasás után kapjuk a számlát.
erősen hozzá vetőlegesen 560 ezer lesz
szóval akár Apámnak majdnem megvehettem volna a vtr-t ajándékba
https://drive.google.com/file/...
Nekem inkább egy downhill kéne, az jobban tetszik, jobban bírná a Tisza partra járást, gyorsan meg úgyse tekernék vele nem vagyok én megbolondulva
A melós bringám atomjaira hullott szét,eltört a váz,elkoptak a kerekek fékfelületei,szar már az első hajtómű is. Nem érdemes foglalkozni vele. A montim lesz a melóba járós,az jobban fogja bírni. Ez meg ha megyek hétvégén tekeregni a Mecseken.
Full specification: Canyon Carbon F10 Ultimate Pro
Frame: Canyon F10 Ultra High Modulus Carbon
Fork: Smolik Race SL full carbon
Colours: Black, midnight blue, red
Sizes: 52x51cm, 54x53, 56x55 (tested model), 58x57, 60x59, 62x61, 64x63 cm
Seat Angle: 74°
Seat Angle: 73.5°
Actual Weight: 6.9 kg (without pedals)
Cranks: Shimano Dura-Ace 175mm, 53/39
Bottom bracket: Shimano Dura-Ace
Front derailleur: Shimano Dura-Ace
Rear derailleur: Shimano Dura-Ace
Brakes and levers: Shimano Dura-Ace
Rear cassette: Shimano Dura-Ace 10 speed, 12-25
More information: Canyon's website
RRP (complete bike): €2,799
Wheels: Smolik Race SL
Tyres: Continental GP Attack & Force
Stem: Syntace F99 110mm
Bars: Syntace Racelite 7075 (42cm)
Head set: FSA Orbit No. 42
Pedals: Not included
Seat post: Thomson Elite 31.6/287mm
Saddle: Selle Italia SLR XP
kölcsönkérni nem fogom, mert szerintem csak a váz alatt átbújva tudnám tekerni :)
valószínű a következő leolvasás után kapjuk a számlát.
erősen hozzá vetőlegesen 560 ezer lesz
szóval akár Apámnak majdnem megvehettem volna a vtr-t ajándékba
Mi lett a víz díjjal?