Ez egy rohadt szemét munka, én pl. inkább csinálok bármit Attól a xartól viszket mindenem, de nem is egészséges belélegezni a porát Biztos, hogy valami táblásat használtam volna a helyedben. Persze tudom, neked így egyszerűbb a két mesterrel, neked már csak a segédmunka marad
Nálam pár óra alatt kész volt a 70 m2-nyi tető, külső és belső felületképzéssel együtt
Gondolom a kipufogógáz visszavezető rendszerre gondolsz.
Az ha van rajta, akkor a hengerfejen a kip. könyökök ahol csatlakoznak, ott vannak közöttük a kb. kisujjnyi vastagságú fém csövek, amik egy közös elosztóba vezetnek. (egy szelep van benne)
Hasonló mint a képen. (ha szerencsés vagy akkor a tiéden nincs ilyen, országa válogatta hogy hol írták elő) https://www.ebay.ie/itm/Exhaus...
Vásárlás előtt állok a kiszemelt példány egy 2015-2016 MT09 CP3 .Azt szeretném kérdezni , hogy mennyire megbízhatóék ezek a 3 hengeres blokkok ? Milyen típus hibái vannak , mire kell figyelni ? Kuplung ,Vezérműlánc feszítő vagy egyéb betegségek ? Milyen olaj.-al érdemes használni gépkönyv szerint yamalub az ajánlott . De gondolom 10w-50 Fusch silkolene vagy Motul 7100 is mehet bele ...
3-4 cm van max. Tegnap végig olvadt, egy csepp se esett, tiszta dagonya volt, most meg faszán le van fagyva s csúszik minden. Amúgy Soltvadkert eme remek hely.
Nálam pár óra alatt kész volt a 70 m2-nyi tető, külső és belső felületképzéssel együtt