Nagyon menő, ezt még megfejelni egy hármas agyváltóval és a tudat, hogy 54 fokozatban uralod az utat...most 43-ban vagy inkább 48-ban menjek?
Azért nagy előrelépés, a következő mérföldkő amikor motort is felraknak a váltóra és kerékpár méretű 200 lóerős gépekkel hasíthatunk.. én már várom
Jóvanna, egyrészt deklaráltad, hogy nekem nincsennek érzéseim, szóval nekem szabad, másrészt érintettségednél fogva nem látod a helyzet komikumát...
Ez hasonló ahhoz, mint mikor a fiatal szülők Lajcsika ül - Lajcsika áll képekkel szórják tele a közösségi médiákat, 10 db/nap sebességgel, miközben ez rajtuk kívül igazából senkit sem érdekel - persze mindenki jópofit vág hozzá, kivéve az "érzéketlenek"
Na léptem.
Nincsen semmilyen kényes elvárásom, csak mindig felhúzom a szemöldököm egy ilyen megnyílvánuláson "Ez ilyen presztizs-kérdés, kinek mikor áll fel a kölke" . Persze azt írsz, mondasz amit akarsz de azért engedtessék meg másnak is, h a sajátja legyen a legfontosabb és zavaró legyen számára, ha kineveted azt, hogy ez a "jelentéktelen" dolog jó érzéssel tölti el.
... és kisgyerekes szülőnél ez így is van rendjén - de én nagygyerekesként azért megmosolyoghatom? - mint ahogy ti is meg fogjátok 20 év múlva, ha a társaságból valaki ilyennel jön
Most ha PC akarnék lenni (és megfelelni a kényes elvárásaidnak) akkor azt írnám, "mennyi öröm lesz még ennél fontosabb" - de most 1G leszek, és azt írom: "mennyi szívás és aggódás lesz még"
Tudod, én az ilyen "kinek mikor" beszélgetéseket már 20 éve elhagytam... azóta sokkal fontosabb dolgok is történtek.
Egyébként majd megtudod, meg majd Ádám is megtudja - ezek jelentéktelen dolgok, ahhoz képest, amik később jönnek. Az ügyességhez meg végképp semmi köze.
Ui: úgy látom, velem szemben tényleg vannak érzéseid
Részemről szó sincs licitálásról, vagy presztízs dologról, csak nekem veled szemben vannak emberi érzéseim és mivel én magamon kívül a gyerekeket is nagyon szeretem tényleg mosolyt csal a képemre amikor egy ilyen kis gyerkőc ennyire ügyes. Ugyanis ennyi idősen egyáltalán nem szokványos, h már áll.
Ez ilyen presztizs-kérdés, kinek mikor áll fel a kölke licitálni szoktak Pedig igazából mind1, sőt az okosabbak később állnak fel - mivel állhatnak még életükben eleget
Barátomék is úgy járnak, hogy már 7-kor a suliban a gyerek - nem tudják később vinni. Így járt és nem ő az 1etlen, a suli fél7-től nyitva. Sajna a nyomor nagy úr
Persze a legtöbb lurkót SUV-al viszik, ezért 7:40-7:50 közt akkora dugó van az iskolánál, hogy a Pöstnek is becsületére válna! Szeptemberben mindig rendőri irányítás van aztán később beáll a rend.
Én is, mikor vittem anno a gyereket háromnegyed8ra, nem tudtam menni a sok paraszttú
Azért nagy előrelépés, a következő mérföldkő amikor motort is felraknak a váltóra és kerékpár méretű 200 lóerős gépekkel hasíthatunk.. én már várom
https://magyarnarancs.hu/velov...
Ha megfizethető lesz tuti ilyen lesz a következő bringám.
Addig meg tekerem a mostanit. ( még vagy tíz évig)
Akartalak hivni de rájöttem,hogy mivel elköltöztél nem jó a vezetékes számod.
Egy kis érdekesség,ha valakit érdekel.
https://bikepro.hu/cikkek_2/pi...
Ez hasonló ahhoz, mint mikor a fiatal szülők Lajcsika ül - Lajcsika áll képekkel szórják tele a közösségi médiákat, 10 db/nap sebességgel, miközben ez rajtuk kívül igazából senkit sem érdekel - persze mindenki jópofit vág hozzá, kivéve az "érzéketlenek"
Na léptem.
Most ha PC akarnék lenni (és megfelelni a kényes elvárásaidnak) akkor azt írnám, "mennyi öröm lesz még ennél fontosabb" - de most 1G leszek, és azt írom: "mennyi szívás és aggódás lesz még"
Egyébként majd megtudod, meg majd Ádám is megtudja - ezek jelentéktelen dolgok, ahhoz képest, amik később jönnek. Az ügyességhez meg végképp semmi köze.
Ui: úgy látom, velem szemben tényleg vannak érzéseid
Persze a legtöbb lurkót SUV-al viszik, ezért 7:40-7:50 közt akkora dugó van az iskolánál, hogy a Pöstnek is becsületére válna! Szeptemberben mindig rendőri irányítás van aztán később beáll a rend.
Én is, mikor vittem anno a gyereket háromnegyed8ra, nem tudtam menni a sok paraszttú