Autónál is mérnek emissziót, csak mostmár benne a vizsgában, nincs külön ződkártya. Sztem motornál is uez van.
Egyébként kulcs nélkül semmit nem tud ellenőrizni rajta, a villanyt se
Sajnos igen,én buktam be műszakit mert hiányzott az E-jel.Tegnap voltam a Kawával műszakin,visszanézte a 2012-es műszaki képét,hogy passzol-e a gép az akkori és mostani állapotában,gondolom azt nézte lett-e rajta valami cserélve.Ezért kértem el Zsoltitól a gyári törött kipufogót,sérült de a sajátja,az volt rajta 12-ben is,rendben is volt,a sérülésért nem reklamált.Még egy érdekesség,míg vártam a papírokra,a srác elkérte a kulcsokat,mondván emissziót kell mérnie.Szerintem csak kicsit motorozni akart,a motorkrekpároknak nics zöld kártyájuk,ott nem kell emissziót mérni.
Jelentem sikeresen túl vagyunk egy 2003-s FZR600 karburátorsorának applikálásán 1999 400-as társára. Nem minden passzolt rajtuk tökéletesen, de működik, használható a gép. Pl a karbisor jeladó csatlakozója más, így az be se lett kötve, illetve egy szinkronizálás se ártana, de az egyelőre elmaradt :/ Azt mondta a szerelőm hozzam haza és most motorozzak még vele amíg jó idő van, utána még szenvedünk vele. Jelenleg igazából két bajom van, hirtelen nagy gázadáskor fuldokol a gép (alapjáraton le is fullad) ha szépen húzod neki nincs baja. Illetve na persze hogy muszáj alapon a fordulatszámmérő is megbolondult, ugrál 0, fals és jó adatok között. Ilyenekkel találkoztatok már?
Üdv ! Eladó a képeken látható fzr 1000 87-88-as évj. mkp. alkatrészek ,+ 1 darab a képeken nem látható egyik oldali első teleszkóp . Egyben ár alatt 39 eft-ért. (olajpumpa+benzincsap elkelt) érdeklődni csak telefonon !! 06 30 674 67-öt-9 gödöllő
Annó Súgóéknál én is majdnem vettem egy ilyen összetákolt AF-es számú Suzukit,eleje 750-volt,hátulja 1100.Inkább a Yamit vettem meg,igaz később derült ki hogy az meg csúnyán karambolos volt.Én is amondó vagyok hogy inkább a Hondát vedd,az ilyen szedett-vedett gépekkel gond lehet műszakin.Volt itt is valaki,akinek a magasított kormányt reklamálták,én a javított kipufogóval buktam műszakin,le kellett cserélnem.
Sztem ez a motor nem annyira kiemelkedően jó vétel, én még tovább keresgélnék, de ha neked ez tetszik, ezt kell választani Ez volt az illedelmes véleményem.
Ez egy 3 lopott vagy törött motorból összetákolt lom. Ez meg az igazi
Egyébként kulcs nélkül semmit nem tud ellenőrizni rajta, a villanyt se
Jelentem sikeresen túl vagyunk egy 2003-s FZR600 karburátorsorának applikálásán 1999 400-as társára. Nem minden passzolt rajtuk tökéletesen, de működik, használható a gép. Pl a karbisor jeladó csatlakozója más, így az be se lett kötve, illetve egy szinkronizálás se ártana, de az egyelőre elmaradt :/ Azt mondta a szerelőm hozzam haza és most motorozzak még vele amíg jó idő van, utána még szenvedünk vele. Jelenleg igazából két bajom van, hirtelen nagy gázadáskor fuldokol a gép (alapjáraton le is fullad) ha szépen húzod neki nincs baja. Illetve na persze hogy muszáj alapon a fordulatszámmérő is megbolondult, ugrál 0, fals és jó adatok között. Ilyenekkel találkoztatok már?
Ez egy 3 lopott vagy törött motorból összetákolt lom. Ez meg az igazi
Itt a Honda is:
https://www.kepesmotor.hu/hond...
Itt a hirdetés!
https://www.kepesmotor.hu/yama...
Nagyon bejön amugy! :)