Én imádtam az ilyenekkel kárt okozni magamnak már 25-26 évvel ezelőtt is. Először csak hittem bennük, aztán meg idővel a tények is alátámasztották hogy a hit hegyeket mozgat meg és valóban működik amit ígértek. (de persze mindig voltak akik megmondták hogy ez márpedig nem működhet és átverés, hát ilyen dolog a vallás)
Egyébként most is van mindegyik járműben kártevő termék.
Most értünk haza. Felcuccoltunk a házba 3 utánfutónyi zsákot tele ruhával,egy utánfutónyi dobozt,és a vizes is befejezte a munkát. Holnap megcsinálom a helyet a bringáknak,motoroknak,és azt hiszem el is költöznek a hét elején. Szombaton jönnek a költöztetők,és viszik az összes bútorainkat,és akkor már végérvényesen ott fogunk lakni. Nagy változás ez az életünkben. Kicsit izgulok is miatta.
Ártani talán nem használ Én egyedül a kuplungnál nem vagyok biztos abban, hogy ez a csiszoló, feltöltő jelleg hasznos lehet. Én is ezt az olajat használom majd, csak 20w-50be.
Szerintem, ezekkel az adalékokkal tudod a "legnagyobb kárt" csinálni. Ezt ügynökök adják el és valóban csak abban bíznak, h hiszel benne és ezért megveszed. Pont te linkeltél a múltkor egy olaj mérnök cikket aki tök általánosságban beszélt arról, h még a más gyártók által készített olaj is káros reakciókba léphetnek egymással az adalékok miatt. Akkor egy ilyen cucc mennyire lehet biztonságos. Nem gondolom, h feloldódnak a főtengely perselyek, de ki tudja milyen savas dolgok keletkeznek. Nem akarlak lebeszélni róla, h bármit tegyél bele, de a szimpla, rendszeres olajcserénél nem tehetsz jobbat a motorod megóvásánál.
A teljes épület további MUNKADÍJA készre (betonozás feltöréssel kb. 100nm, Dryvit hőszigetelés kb.150nm, gipszkartonozás-mennyezeti hőszigetelés 60nm, gipszkarton falborítás 35nm, falak vakolása 30nm, osb falszerkezet készítése 15nm, fal és mennyezet glettelés-festés 200nm) kb. 1,2M Ft lenne. (ebből a tényleges betonozást vagyok hajlandó kifizetni, minden mást megcsinálok én)
Ehhez ott van még az épület teljes villanyszerelése (aminek egy részét már megcsináltam de nyilván a többit is én fogom) a vízrendszer.
Egyébként most is van mindegyik járműben kártevő termék.
Ehhez ott van még az épület teljes villanyszerelése (aminek egy részét már megcsináltam de nyilván a többit is én fogom) a vízrendszer.
Köszönöm szépen Arni!