Vizsgamunkának meg levágsz 88 eszementet?
Egyébként tök jó az a webbót, lehet rendelek egy jó kis Machete-t, 10-12 körül már vannak. Mindig teccettek és önvédelemre is jó otthon
Az a baaaaj, hogy hiába a kard, vívni is kéne vele tudni... különben elveszik tőled, és elvágják vele a torkod.
Ilyesmivel csak akkor édemes védekezni, ha tudsz és mersz is vele bánni. Persze ha vitrinbe kell dísznek, az más tészta.
http://www.kardker.hu/john_lee...
Gyuszkó majd egy ilyet szeretne,ezzel lehet harcolni,de mg ez se a tradicionális bimetál japán kard,azok 300000-nél kezdődnek.
Igen,ismerem az ilyen szettet,csak ezek díszkardok,élezve nincsennek,és gyenge anyag,cigánygyerek fején el is görbül.Én John Lee Practical Katanát szeretnék,1095-ös szénacél diferenciált edzéssel,valódi hamonnal,70000-péz.
Én meg autóztam Reggel Pécsre, Tompa érintésével, este meg haza, Dföldvár felé, sötétben. Oda -vissza megáztam, és majd' 600 km volt - Suzukival ráadásul, aminek a lapátja xarul töröl, és az autó párásodik belül
Most úgy nem kívánok járművet látni pár napig
Délután is motoroztam egy kicsit. Kint voltam megnézni a házat. Az alsó szinten végeztek a festéssel,nagyon szép lett. A felsőszinten még a Bogi lányom szobája van vissza,a többi helyiség már 1x át lett festve. Jól fog kinézni. Sztem a héten végeznek a festéssel,jöhet vissza a villanyszerelő szerelvényezni,hétfőtől egy hétre lerakjuk a laminált padlót. Szerdára kész a konyhabútor a gépekkel együtt,utána üzembe helyezik a gázkazánt. Szeptember harmadik hetében költözünk.
Mivel kartergáz cső,ott mindig csapódik le egy kis olaj,ezért vezették be a légszűrőházba.Ha annyira tele van hogy folyik belőle,az már nem jó.Ellenőrizd az olajszintet,ha túl van töltve,csinálhat ilyet.Esetleg a csőcsonknál,ahol rá van dugva a légszűröre dugulás van és nem tudja a motor elszívni.
Egyébként tök jó az a webbót, lehet rendelek egy jó kis Machete-t, 10-12 körül már vannak. Mindig teccettek és önvédelemre is jó otthon
Ilyesmivel csak akkor édemes védekezni, ha tudsz és mersz is vele bánni. Persze ha vitrinbe kell dísznek, az más tészta.
Gyuszkó majd egy ilyet szeretne,ezzel lehet harcolni,de mg ez se a tradicionális bimetál japán kard,azok 300000-nél kezdődnek.
http://youtu.be/q4pNVHRZZog
Most úgy nem kívánok járművet látni pár napig