Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

csajom rádióját most lopták ki :( :( :(mennyibe kerül?
Hát most nem tudom mi a rákosmezei fene van. Benzin jött motor beindít és fél óra múlva se mutat nekem semmit az az óra aminek a nyomást kéne mérni. Kompresszorral megmértük csővel órával 2bar-os kompresszorral az 2 bart mutatott beszereltem és semmit nem mutat még meg se rezzen. 3l olaj van benne a motorba ha beindítom meglazítom az olajcsavart folyik. na mondjon valaki valamit mert én már nem értek semmit. A csövet sikerült úgy elvezetnem hogy alig van kanyar benne.
Köszi!
Repsol 10w 303-1 tipusjelü teleszkópolajat.
Nos Zsolti a lehetőséget átengedte. Szabad a vásár.
Köszi, most kp. kellene, mert okmányirodai időpontom már van az átírásra, de lóvé még nincs:
Ügyintézéséhez a következök szükségesek:
- 12.000,-Ft csekken történõ befizetése (a csekket az ügyintézõ adja)
- 18,-Ft/cm3 átirási illeték csekken 1890 cm3-ig, ezen felül személygépkocsik esetén 24.-Ft/cm3 (az átírási illeték befizetésére szolgáló csekket az ügyintézö adja ki)
- motorkerékpárok esetén 500 cm3-ig 18.-Ft, afölött 24.-Ft/cm3
- pótkocsi esetén 2500 kg össztömegig 9.000,-Ft, minden más esetben 22.000,-Ft
- kötelezö felelösség-biztosítás kötvénye
- törzskönyv, ha új típusú forgalmi engedéllyel rendelkezik
- érvényes müszakival rendelkezö forgalmi engedély, mûszaki érvényesség hiányában mûszaki adatlap (ebben az esetben hátsó rendszámtábla)
- eredetiségvizsgálat (60 napnál nem régebbi), örökös esetén nem szükséges
- adásvételi /vagy más/ szerzödés vagy számla, öröklés esetén jogerös hagyaték átadó végzés
- érvényes Személyi Igazolvány, vagy kártyaformátumú vezetõi engedély, vagy érvényes útlevél és Lakcímigazolvány
- cég esetén: eredeti, vagy közjegyzö által hitelesített aláírási címpéldány, cégbírósági bejegyzés (3 hónapnál nem régebbi)
- meghatalmazás, ha az ügyintézésben nem a tulajdonos, vagy a cég képviselöje vesz részt
- ha banki törlesztörészlet van a járművön az elözö tulajdonos opciótörlö papirja
Jobbulást!
algopirin, forralt bor, c vitamin vagy citromos tea....pihenés
Én annyira nem vagyok szomorú legalább gépközelben leszel, ha megakadok hétvégén a telószárjavítással, lesz aki online segít.

Ha úgy jön össze a hétvégén belepróbálom a hátsókereket az FZ-be, meg lehet az első telót is. De azon még gondolkodok, hogy elöbb felújítom az elejét, és utána teszem bele.
Te milyen olajat tettél a telószárakba?

Ábrus: az alvázszám a következő FZR1000 3LE010624
Eddig nem is néztem, de szerencsére blokkon és vázon megegyezik
A gyújtáson meg ezek vannak:
digital ignitor, TID14-57, 2GH-10 és talán 5323
De ha viszi Emre add nyugodtan. Jó lenne, csak mert a ducato a sima cd.t nem szereti ugrál. De a pénz neked is pénz.
Adok érte egy devils mélynyomót. Mivel válság van árat nem nagyon mondanék. Vagy visszatérünk rá egy pár hét múlva.
Köszi. .
Reggelt ! Jobbulást !
Jobb reggelt skacok. beteg vagyok láz orrfolyás rossz közérzet. +magas vérnyomás 150/78 . A motorom nem tankolom mát tele úgyse tudom kimotorozni a benzint belőle nagy manitu lassan magához szólít .
Rendben
igen ez. Megvárnám Sáárga Royál Zsolti válaszát ha nem baj. Elsődlegesen Ő érdeklődött, és az ára kapcsán pedig szerintem 6 pénz reális lenne így, hogy SD-t is adok hozzá.
Nekem lehet kellene, illetve az asszony Twingojába szánom.
Mindig is usb-s mp3-as cd-s magnót akart, és épp most volt a szülinapja.
Árat mondjál te.
Ez lenne az?
http://www.users.hu/21907-mnc-...
rádiónál látszik szépen a kijelző minden irányból. így rds-en lehet olvasgatni pl. a trafi infokat.
Kén még a magnó ócsójéé?
Fullos a fabia-ban lévő Sony, nem berhelem ki. Ami van:
M.N.C. Innocd fekete. kulturált állapotban. Olyat csinál ha usb-ről vagy sd kártyáról játszol zenét, hogy a kijelző kontrasztját nagyon megemeli. nekem a berlingo-ban mivel félig felülről néztem a kijelzőt, semmit sem lehetett elolvasni. Illetve, az összes pixelt láttad egybe. CSak, ha szembe nézel merőlegesen a kijelzőre akkor olvasható.. Persze ettől tökéletesen játszik mindent. Doboz, beépitő keret, piszkavas, hogy kiemelhető legyen a beépítőkeretből, kábel nincs. egy 1 gigás sd-t adok hozzá.
kő? mondj egy árat.
Marad szerintem. De érdekes lenne. De a sárga mérgel.
ÉÉÉsSS?
Megyek Csókakőre inni (motorral)
Valami meglepetéspartira vagyok hivatalos
De csak a másik szobába. Hétvégén motorozol?
Cserélné, mert előtte exupos 1000 volt. és ugye a sor 4
A héten még otthon alhat...
Az mit jelent?