Szia! Nem adom fel, nem az a típus vagyok! Lehet hogy tudok menni, de csak vasárnap. Szombaton edzés van, reggel 8-13-ig. Esetleg du 15h után tudnék menni,ha lesz benzin a gépbe. Mennyit terveztetek?
Enyémen olajgomba lenne ha rászánnám magam hogy felrakjam úgyhogy köszi.(azon kívül mint mondtam gázipari cégnél dolgozom,tudod:csövek,manométerek,műszerészek,mindenfélét hegesztő lakatosok,stb.)
Letiltatta itt a gyárban a vezér,persze neki van korlátlan!Ha rákattintok csak egy egész oldalas tiltó szöveg jön be: Vezérigazgatói utasítás!-kezdettel,majd veszek egyszer egy bluetooth-os modemet,ha sok pénzem lesz.
KB.5-10 másodperc,esetleg fagyban kicsit több,de utána már naprakész!kell is egy kis csillapítás,sőt még így is néha reszket a mutató!Küldd vissza a dugulásban szenvedőt,majd rendbe hozom,aztán eladom Ábrusnak!Legyen má az övén is!
Én is levizsgáltam a műszert kompresszorral ez a cső fasza mért is rendesen fel is szereltem már. De benzinhiány miatt sajna az éles próba elmaradt majd holnap. Kb mennyi idő míg felér az olaj a műszerig és elkezd mérni?
éppen most akartalak hétvégi motorozásra csábítani, de akkor nem fájdítom a szívedet a részletekkel