Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

megkapta az elődjének 70 AH-s Bosh akkuját 2 hónapos. most ált 2 hetet, úgyhogy éppen töltödik. Miliméterre épphogy befért az eredeti akkuja helyére.
még szervezés alatt van a dolog.. Pécs és környékében el tudod olvasni.igazán szombatra van a terv, de vasárnap elmehetünk egy kisebb körre is
találkozó hol lesz legközeleb?
Tudom hol dolgozol,tőletek kapjuk a gázt,majd csinálok én is belső képeket,hátha megjön az étvágyatok!
Akkor már rég tehettél volna rá te is.
Szia! Nem adom fel, nem az a típus vagyok! Lehet hogy tudok menni, de csak vasárnap. Szombaton edzés van, reggel 8-13-ig. Esetleg du 15h után tudnék menni,ha lesz benzin a gépbe. Mennyit terveztetek?
Nem zárkózott el.
Enyémen olajgomba lenne ha rászánnám magam hogy felrakjam úgyhogy köszi.(azon kívül mint mondtam gázipari cégnél dolgozom,tudod:csövek,manométerek,műszerészek,mindenfélét hegesztő lakatosok,stb.)
Letiltatta itt a gyárban a vezér,persze neki van korlátlan!Ha rákattintok csak egy egész oldalas tiltó szöveg jön be: Vezérigazgatói utasítás!-kezdettel,majd veszek egyszer egy bluetooth-os modemet,ha sok pénzem lesz.
Sanyi!
éppen most akartalak hétvégi motorozásra csábítani, de akkor nem fájdítom a szívedet a részletekkel
Jó a meglátás!
KB.5-10 másodperc,esetleg fagyban kicsit több,de utána már naprakész!kell is egy kis csillapítás,sőt még így is néha reszket a mutató!Küldd vissza a dugulásban szenvedőt,majd rendbe hozom,aztán eladom Ábrusnak!Legyen má az övén is!
És azt mondta hogy nem?
Gyula bejelöltelek iwiw-en de láttam régóta nem jártál arrafelé .
Én is levizsgáltam a műszert kompresszorral ez a cső fasza mért is rendesen fel is szereltem már. De benzinhiány miatt sajna az éles próba elmaradt majd holnap. Kb mennyi idő míg felér az olaj a műszerig és elkezd mérni?
Na itt vagyok,mostanában rengeteg meló van,igen megjött a honoráriumom,az asszony már le is vette a felét!Igaz hálából vett nekem sajtot vacsorára!
1x 1 800as dokival mentem 1 karikát baz 2-be is csak emelte az elejét gázra fú de beszartam úgy megindult. 500 xl honda után maga volt a pokol.
Húúú vazze! De qrvára megsajnáltalak! Nekem tárcám sincs! Nemhogy benzinpénz!
De nem 1 FZR 1000! Nem kényelmetlen az sem, ráadásul megy mint az állat!
Ne aggódj nekem is 2 napja üres a tankom pedig itt van 40e a tárcámba és nem jutok el a kútig.
Cserélne is . Gondold meg.
Maszekold ki. Gázolaj. olcsóbb jegy. Adjam a tippeket.
Meg 1 henger 1 karbi csak 4 szelep magyar utakra való teleszkópok azért elgondolkodtató a kicsike.