Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Fabia nem indul.
Vagy dögös az akku, vagy v.mi leszívta, mert éppcsakhogy fordított az önindító, már vége is volt.
Szerintetek egy majd dupla akkora fizikális méretekkel rendelkező 70 AH-s Bosh-t betudok gyömöszölni?
Ebéd szünet:
Jó étvágyat.
Kicseréltem az első telóban az olajat. Az egyik szárban nem is volt olaj,mert a teló alján a csavar nem volt meghúzva, és elfolyt az olaj belőle.
Én 400cm³ olajat öntöttem bele száranként,és 1-bár levevegőt nyomattam rá. Mert szerintem kicsi gyenge a rugó már.
Kicseréltem az első telóban az olajat. Az egyik szárban nem is volt olaj,mert a teló alján a csavar nem volt meghúzva, és elfolyt az olaj belőle.
Én 400cm³ olajat öntöttem bele száranként,és 1-bár levevegőt nyomattam rá. Mert szerintem kicsi gyenge a rugó már.
Nekem egy rendörségi YAMAHA XJ650-röl van a felső doboz,csak lefestettem fekete színre. Ez még 200km/ó-nál is stabilan áll.
CARPE DIEM!
A felső dobozt le akarom szedni, mert gagyi, szar a rögzítése.
Tavaly az autópályán 140 felett végig attól rettegtem, hogy leeseik, és bebassza egy kocsi szélvédőjét.
Nekem a felső dobozba fér el a sisak,persze zsákba szoktam rakni,hogy ne verödjék össze.
Bele fér,csak nem tudod bezárni. Szerintem.
mondasz valamit.
a francba már.

Én a bő 100 rongyos fizetésemből tartom el a kicsikét... inkább spórolok máson.. pl nem veszek autót.

Spórolok az edzésen.. nem megyek az Oxigénbe gyúrni, hanem be a suliba, ott is van egy zsák... beérem. Nem eszem Mekiben, meg pizzahátban, nem eszek beafsteaket, csak csirkemellet, nem veszek nike cipőt.. hanem kapom őket.

Nem iszom, csak ásványvizet, meg citromból facsart limonádét... meg nem bulizok, ha barátokkal akarok találkozni, akkor leülünk egy padra.

Nem veszek 150 rongyos ruhát, mert a szegény ember beéri a shoxruhával is. Mellesleg szépen belevarratok ocsóért plusz protkókat, és fullos lesz ez a ruha is.

De a motor az kell! Ha neked is benzin folyik az ereidben, és nem metánt, hanem Co2-őt fingasz, akkor higgy nekem. Nyár közepén már a fejedet fogod verni, h miért adtad el a motorodat, és azon fog járni a agyad.. hogy mennyire igaza volt az embereknek valaha azon az FZR vagy mi fórumon, és rájösz.. hogy most kéne motoroznod, amíg tényleg megteheted.. gyerekek nélkül... feleség nélkül... huszonévesen.

Én már most bánom azt a 2-3 elvesztegetett évet.. pedig nem vagyok öreg. :D De visszagondolva inkább nem csináltam volna azokat a faszságokat, és inkább költöttem volna azt a kevés pénzt is motorra. Mert így, h spóroltam a motoron, se maradt meg semmi pénz abból az időszakból.

Szóval az a pár ezres ami megmarad a rezsi, és a hugóm finanszírozásán kívül.. kizárólag arra költöm, h motorozhassak.

Na rád van azért bízva a döntés, de azért remélem lesz egy közös pályanapunk a nyáron.
Természetesen valami 150 ezres szutyokra gondoltam, nem valami jobbra. Daihatsu cuore-charade vagy suzuki maruti...2 litert fogyaszt az is diesel biztosítás nem kell rá, többe kerül mint a kocsi..a bicón is gondolkozom, 20 körül már kapok talán valami olyat ami nem esik szét egyből...5 km-re van, az egy olyan fél óra kb, nem?
bicaj ocsó nem hangos egészséges enni nem kér csak aki hajtja az kö néked nem otó
Vagy bicaj!
Bakker! Autó tartás melózni járni CSŐD! Erre fogsz keresni! Ne Tedd!
Biztos hogy van gyűjtőjárat ami bevisz, az mindenhol van! A szaros autót meg majd ráérsz megvenni amikor már egyenesbe jöttél!
Bocsi, de nem az észt akarom osztani, de mellé fogsz ezzel a húzással.
Tegyük fel, 30.000-ből megvan a javítás. Jelen állapotába kapok érte 150-et nagyjából szerintem...ha 30-ból megjavíttatom és tökéletes lesz, akkor meg kapok érte kicsivel többet mint 200.000 szerintem. Ha én megvettem 250-ért, akkor van még olyan ember aki megveszi majdnem annyiért...Kap egy új gumit még és kész a pöpec gépsárkány...jobban jövök ki ha eladom és különben sem akarom ilyen állapotába eladni. Ki tudja mi a gond...és Én tuti nem szivatok szét egy másik embert az eladással.
Hát, ha tényleg jó állapotúra megvan, és minden pöpec, akkor talán megmarad. Kellene egy kocsi. Mert azért valljuk be hajnali 3-kor minden héten beindítani a motort, meg 1-re hazaérni nem annyira jófej dolog...na nem mintha a szomszédokat pont nem szarnám le..csak azért egy autó hasznosabb volna. A kettő együtt pedig semmiképp sem kivitelezhető pénzügyileg, úgyhogy...nehéz döntés ez számomra is, imádom ezt a kis rakétát és nagyon sok pénz van már beleölve, akár a Feri részéről, akár az enyémről nézzük...meglátjuk mit mond Zoli szombat reggel...nem szívesen adom el, az fix...
kár. Bár ha megjavíttatod nem értem miért adod már el?
Ha ócssóért megvan akkó is megy? Biztos?
Reggelt huszárok. No úgy döntöttem motor ügyben, hogy Szombat reggel meghallgatja kedves Zoltán autó és másodállásban motor szerelő úr a frézi hangját, majd ennek tudatában eldöntődik a sors. Mindenképp eladásra kerül...ha olcsóból megvan a javítás akkor jó állapotba, ha nem akkor meg ilyen állapotba.
Tegnap 21.10-körül lejárt az aukció, elötte hét percel licitáltáltam.
Szerintem ennyiért akkor is el tudom majd adni szakmai forumon ha semmiképpen nem tudom használni.
De egyébként igazad van. Meg ábrusnak is.
Tipikus. Megkérded jó lesz-e, oszt mikor mondják hogy "szar" akkor is megveszed. Én is ígyszoktam.
Várok visszaigazollást, hogy jó lesz.... Erre kapom, hogy szar. Áh mind1. Nekem akkor is kell.
reggelt !
Csak így egyszerűen, bele a képembe hogy nem.
Szőrnyű vagy, a szakszerűséged romba dönti az álmaimat.
De mindegy, menyertem az aukciót szerintem tecceni fog a cucc.