Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó az, főleg mondtad mit tud akkor egy kész kézi pc
Lesz,meg van is. Merőben újdonság ez nekem. Eddig Lumia volt.
Androidot még mutatóban sem láttam még.
Na az fasza Sanyikám. Akkor lesz ám tanulás a használatot illetően :D
Megjött a telóm. Egész jónak tűnik.
Helyzet?
Haliho. Nekem is sokszor eszembe jut az öreg. De sajna elment....
Már 2 éve befejeztem a hajózást. Azóta nyomdázom megint.
Paripám Honda CBR 929rr
Honda CBR 600 f3
Bár az utóbbit árulom.
Igen éppen most beszéltem bontós szervizessel, aztmondta sima O gyűrűt is bele lehet tenni porvédőnek az is jó.
Nem árulnak méretre hasonlót a gumibótba? (SKF meg ilyesmi) Na jó, nem lesz beleírva, hogy Jamaka, de hátha kapsz olyat, ami jó oda. Nem tudom már, mihez kerestem a múltkor, de mondta a boltos, hogy szinte mm-enkét van méretsorban, kör vagy négyzet keresztmetszetben...
Semmit. Most vettem észre, hogy a porvédő kikandikált tettem fel képet nemrég aztán nincs ilyen gyűrű csak garnitúrában tulajdonképpen csak egy porvédő kellene a kisebbik dugattyúhoz.
Mit csináltál a féknyergeddel?
Nincs valakinek eladó exup jobb első féknyerge?
Hali. Sajnálom az öreget sokszor eszembe jut... Te még a hajón vagy? Motor?
Igen sikerült. ..
Na! Csak beengednek még a fórumra!
Sziasztok.
Megkeresett Editke Feri-bácsi özvegye.
Feribáttyánk felhalmozott alkatrészei és motorja eladó.
Elérhetőséget privátban küldenék.
Gratula. Hát a nagyobbik fiad?
Gratulálok
Az nem semmi, kérem!
Az nekem is tetszett, az arany, nem?csak azért voltam bizonytalan, mert kb 3x megkerülte a földet már, és a bmw-kkel ellentétben, nem sok guzzit láttam személyesen annyi km-rel. (Ellenben terepen, pályán, városban, túrákon, oktatáson ütött, vágott, dobált 1200adv-t hajtottam is 180ezer km után.)
Garatula neki
Pénteki programom Műegyetem, mester képzés. Kisebbik fiam
Lehet hogy azért mert nem való semmire? (bár nézegetni, meg néha beindítani a garázs előtt, arra jó lenne)

Nem venni akarok,csak megnézni. De az a Moto Guzzi Quota,az nagyon jó kis méret volt.Azóta sem láttam hirdetve egyet sem.