Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De ügyesek! Tudnak motorozni.

http://youtu.be/UsFyrvhUNCk
Tanulmányi út volt?
Itt én is voltam, épp 2 hónapja :P nagyon fasza dolgokat láttunk. Ahol mozogtak a fénygömbök és felvették az autó formáját az még videón is megvan :P
A jó öreg 20szelepes
üdv. Eladó a képeken látható alkatrészek Yamaha FZR1000 Genesis 1987-88-hoz(csak amik a képeken láthatók,semmi más nincs!),egyben vagy külön-külön is. egyben 49e.ft-os fix áron. Érdeklődni csak telefonon:20 négy 62 8237. pestmegye.
és még mindig annak tűnik
Látom neked is a kedvenc műsorod a: Pedig jó ötletnek tűnt
Azért a kettőért biztos kár lenne, mit látnánk belőlük ha csadorba csavarnák magukat... Tömegüket ítélve pont jó leszorító erőt generálnának
Te azok nem zorro galériájában voltak?
Lájkoltam az a két csaj volt a legjobb azokat külön is.
Hiszitek vagy nem, az a két muff volt összesen! Máskor egy ilyen kiállítás tele van hostessekkel, de úgy látszik, a németeknél is beütött a gender faxság, vagy csak a bevándorlók érzékenységét nem akarják megsérteni - vagy csak nem akarják, hogy a bangladesi hordák partiba vágják a helyi fehér muffokat
Azt a két statiszta csajt lehet neked is le kellett volna kapnod, tuti klikk béjtek.
Ja, az volt. Majd írok itt róla, csak nektek
Megvan
Nyomtam már.

Jó lehetett.
Hol keressem ?
Nyomjátok a lájkokat az IMOT galériámra, mert így az életben nem fogom vezetni az éves toplistát!
Igen, tudom mennyit adnának érte, max 10 évet, kedvezménnyel 5-6 év után már kint lennél
Szerintem nem pártot, de a teljes jelenlegi ellenzéket megvennéd belőle kilóra
Hülye vagy? 5000*60 tonna, tudod mennyit adnának ezért a vasfelvásárlók? Ha a fegyveres elrettentés nem menne vele, tudnék belőle venni egy pártot!
Az biztos, hogy ma sem a páncélzatával, sem a lövegével nem rúgna labdába, de 5000 db egy olyan szomszédnál aki ferde szemmel néz rád, nem adna okot a nyugalomra.
Deeee.. Milánóban it ott álltak mellette a régebbiek és durván sportosabbak lettek a vonalai. NEm a maximális méretei, hanem inkább a kitöltés lett kevesebb.
Megdöbbentően filigrán volt az új GW... Szinte mint egy húsosabb FJR.
Érdekes, hogy akkor mit kínlódtak a tömegével, közben egy M1 ma már közel 10(!) tonnával nehezebb!
nem sokat érne ma.
Lehet kapni felújító készletet ha gyorsan kell:

https://www.motomike.eu/kelike...