Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Volt motivált munkaerő :D
Tettem fel IMOT galériát.
A németek? Hát még mi milyet tudtunk gyártani a németeknek, a nálunk készült DB605-ös motorokat keresték a pilóták a messerekben, mert azok valamiért jobban tetszettek nekik
Igaz nem csillagok, "csak" v12-ők voltak, de dupla annyi pacival, mint az a szépség. Azért bombázások során ilyen motorokat összerakni nem volt semmi teljesítmény.
minden komoly motor az volt pár évvel ezelőttig :D
mondjuk egy olyan szögletes v-tech vfr nem néz ki rosszul, nem fájna nekem sem szórakozósnak. De igazából az fz1 a legkomolyabb ezek közül
Aztán most már fix adatbázissal dolgoznak, ami nem mindig kompatibilis a külföldi forgalmikkal, de főleg nem a műszaki állmosáson adatlapot kiállítókkal, ezrét nem volt egész nyáron motorom amikor vettem az rt-t.
Hogy ON topic legyen, itt egy Yamaha FZR1000
Az biza' de egyszerűen lenyűgöző, hogy a németek mit tudtak gyártani 1940-ben, háborús körülmények közt... a másik motorjuk meg a csillagmotor szemléltető eszközének is elmenne, annyira alapmű:
Igen, a motorom száraz kuplungos, gyárilag, de az enyém most nedves, mert valahogy olaj került oda. Csúszik is 4-5000 felett, sztszedése és javítása nemsoká esedékes (ahogy melegebb lesz)
Üdv

Ha valakit esetleg érdekelne, eladóvá vált ez a Red Paddock dzseki.
80kg körüli és 175-180cm magassághoz szerintem jól passzol.
Egy alkalommal volt hordva.

Ár 32000ft
Minimálisan alku képes
Laci,a te boxered is szárazkuplungos?
Na de kedves László,ez egy repülőgép motorja.
Végre élőben láttam a kedvenc motoromat! ... meg 30 másikat
Qrva életbe ez olyan ismerős nekem kb. 15 évvel ezelőttről.
nem valószínű
Látod - látod, vannak még csodák
Idén lesz már motorozás Sanya?
Volt jópár... Sok tapasztalatot gyűjtöttem, majd otthonról mesélek, de az még 950 km
És volt olyan amit megjelölnél?
Ma kb 50 motoron ültem, el is fáradtam toleq
Kb ez így is volt. Mondjuk a gyerekek miatt most is így van. Gyulánál jó helyen lett volna....
Van eladó rendszámos 2 személyes quadom