A németek? Hát még mi milyet tudtunk gyártani a németeknek, a nálunk készült DB605-ös motorokat keresték a pilóták a messerekben, mert azok valamiért jobban tetszettek nekik
Igaz nem csillagok, "csak" v12-ők voltak, de dupla annyi pacival, mint az a szépség. Azért bombázások során ilyen motorokat összerakni nem volt semmi teljesítmény.
Aztán most már fix adatbázissal dolgoznak, ami nem mindig kompatibilis a külföldi forgalmikkal, de főleg nem a műszaki állmosáson adatlapot kiállítókkal, ezrét nem volt egész nyáron motorom amikor vettem az rt-t.
Az biza' de egyszerűen lenyűgöző, hogy a németek mit tudtak gyártani 1940-ben, háborús körülmények közt... a másik motorjuk meg a csillagmotor szemléltető eszközének is elmenne, annyira alapmű:
Igen, a motorom száraz kuplungos, gyárilag, de az enyém most nedves, mert valahogy olaj került oda. Csúszik is 4-5000 felett, sztszedése és javítása nemsoká esedékes (ahogy melegebb lesz)
Ha valakit esetleg érdekelne, eladóvá vált ez a Red Paddock dzseki.
80kg körüli és 175-180cm magassághoz szerintem jól passzol.
Egy alkalommal volt hordva.
Igaz nem csillagok, "csak" v12-ők voltak, de dupla annyi pacival, mint az a szépség. Azért bombázások során ilyen motorokat összerakni nem volt semmi teljesítmény.
Igen, a motorom száraz kuplungos, gyárilag, de az enyém most nedves, mert valahogy olaj került oda. Csúszik is 4-5000 felett, sztszedése és javítása nemsoká esedékes (ahogy melegebb lesz)
Ha valakit esetleg érdekelne, eladóvá vált ez a Red Paddock dzseki.
80kg körüli és 175-180cm magassághoz szerintem jól passzol.
Egy alkalommal volt hordva.
Ár 32000ft
Minimálisan alku képes