Hy én úgy vettem le hogy fordítva visszakapattam a felnit annyira hogy kifordítva alámenjen a lehúzó. mert nekem sem volt akkora hogy jó legyen a dobra
POntosan de most megfogott a kocsi, a hátsó dobhoz kell 1 nagy 3 körmű lehúzó, míg az amcsi geo változaton simán mint az első tárcsán 2 csavar beteker és lepattan a dob magától.
ehhez nem kell komoly vettem, hozzá egy fékdugó visszanyomót azt is feleslegesen olyan finoman jár kézzel lehet tolni vissza a dugót :D nem baj a yamaha fékjéhez izom kell oda jó lesz majd :D
Ja vettem ütvecsavarhúzót a féktárcsát 1db csavar rögzíti az agyhoz hát azzal se sikerült csak fúróval úgy össze van rohadva a csavar. 1 oldal már kész csak lemerült az aksis fúróm. holnap másik féktárcsa olajdekni tömítés olaj feltölt és megyek hátsó dobot pofát cserélek.
faszom vár a szerelő árajánlatára 2x kértem már aszongya jó kitalál valami baráti árat. Nekiálltam magamtól így csak a vezérlés lesz szerelős munka. Olajcsere+szűrő most elsőfékek holnap hátsó dobok.
http://totalcar.hu/magazin/201...
Jó rég jártam erre
De jobb is, ha megszokod, az autó szereléshez komolyabb szerszámok és kalapács kell