Hát az a helyzet hogy valami úton módon a kapcsolatai révée a fickó aki csinálta a gépem felhívta az osztrák yamaha valami fő muftiját Így nekem szerez egyet garanciában uh ennyi sajna de még az enyém sincs itt
A Fűtóművel már sokat játszottam össze vissza lett állítgatva minden fele ami nagy hibavolt mert mikor megvettem akkor jó volt de ugy gondoltam majd én jobban tudom aztán közbe nem. Na mindegy én 100 kiló vagyok ezzel is össze függ a dolog egy normál jó utcai beállítás kéne amivel jókat lehet motorozni kényelmesen de a kanyaroktól sem riad vissza. Most per pillanat a User manuál szerint van beállítva jobban mondva kicsit lágyabbra a teló sebesség és kicsit feszesebbre a rugó elő feszítés . De úgy érzem valahogy nincs összhangban a motor néha dobál kicsit. aztán lehet hogy ez ilyen csak hozzá kell szokni. De kattogtattam már annyit hogy meg is untam
Ezt nem hiszem el,hogy egyfolytában esik! Már nagyon unom!
Egyszerűen hihetetlen! De még ennyire? Miért nem csinálnak már valamit?
Ez valami vicc! És az egész nyár ilyen lesz!
Ringre kimennék 5én de ilyen esőben?
Ha nem fog esni akkor kimennék, nem tud valaki esetleg regisztrálni és felvenni egy matricát a nevemben? Mert csak délután tudok kimenni.
Pedig hidd el úgy kelnek a vizsgabiztosok minden munkanap,bár ne lenne e betű a lámpában,kapnék zsebbe 2000.- et! Alig várják az ilyen alkalmat....nézik ők rendesen. (Most nem a volt osztálytársam a vizsgáztató-dologra gondolok.)
Egyik péntek este nyomhatunk egy Mátra látogatást esetleg, ha van kedvetek!
Meg a tavalyi Egri kiruccanás is jó volt Freepetivel, meg KisBocsival...
Pénteken voltunk a mátrába, hát, nem olyan jó az út, de azért elmegy...
Vagy egy kis dunakanyar kerülő!?
hivatalos angol gyari lampa van rajta. Igazabol azt gondolnam, hogy egy muszaki alkalmaval, be fogjak allitani (vagy leeellenorzik) az elso lampat is. Es egy UK lampat, lehetetlen beallitani jobbos kozlekedesre
Vezérlő ügyben tudtál valamit intézni?
Egyszerűen hihetetlen! De még ennyire? Miért nem csinálnak már valamit?
Ez valami vicc! És az egész nyár ilyen lesz!
Ringre kimennék 5én de ilyen esőben?
Ha nem fog esni akkor kimennék, nem tud valaki esetleg regisztrálni és felvenni egy matricát a nevemben? Mert csak délután tudok kimenni.
Üdv
Gondolom nem kpm-volt.
Azert meg futok majd egy kort e-bayon
Szivesen barizok FZ6 tulajokkal, bar jelen esetben egy 1000 tulaj jobban jonne
Én szívesen kerülnék egyet, csak valami fasza esőtánc kellene, mert vizimotorozás lesz belőle.
Fsz kivan ettől a sok víztől.
Hring hétvége?
Egyik péntek este nyomhatunk egy Mátra látogatást esetleg, ha van kedvetek!
Meg a tavalyi Egri kiruccanás is jó volt Freepetivel, meg KisBocsival...
Pénteken voltunk a mátrába, hát, nem olyan jó az út, de azért elmegy...
Vagy egy kis dunakanyar kerülő!?