Szia ! Köszönöm a válaszod.
Látom nem lakhatsz messze mert én meg Debreceni vagyok.
Nem tudnád esetleg megadni a haverodnak valamilyen elérhetőségét?
MSN vagy skype de iwiw-en is szívesen megkeresném mert tetszik a motorján az a fejidom hátha ő tudna segíteni !
Válaszod előre is köszönöm !
Üdvözlettel :Szilágyi Péter
Szerintem hagyd meg a gyári lámpát.Azzal sokkal jobban néz ki.Sztem.Persze ha neked jobban tetszene a streetfighter idommal akkor vedd meg.Bár én úgy állok ezekhez hogy csak csúnyítja a motorokat.
Sziasztok! Kíváncsi vagyok a véleményetekre!
Van egy FZ6N motorom és akarok rá egy street-fighter fejidomot.
Kinéztem egy oldalt ahol van egy olyan ami nekem tetszik de nem tudom,hogy hogy nézne ki a motoron,és egyáltalán megéri e.
Az oldal linkje : http://www.streetfighter-fejid...
(én az alábbi képen lévő feidomot néztem ki fekete karbon kevlár festésben kék izzóval sárga indexekkel) szerintetek ?
Előre is köszönöm ! ! !
Széles utat !
A hozzászólásokban írta a testvére, hogy az "öreg" serdülő kora óta motorozik. Nem hiszem, hogy az lett volna gond, hogy még soha nem látott kanyart :) De bármi közbejöhetett, úton átszaladó kutya, nyúl, darázs a bukóban és egyéb állatságok.
Sziasztok. Nagyon szomorú, sajnálatos eset. Bennem olyan kérdések merültek fel pl:
-mennyivel mehettek, hogy a motor így megúszta. Gondolom nem nagy sebességgel, csak nem volt szerencséjük a baleset kimenetelénél- és jön a kérdés miért nem sikerült bevenni a kanyart?
-mekkora lehetett a "rutin"?
- ami számomra a legérdekesebb kérdés, és gondolat: 2személlyel mennyit járhatott az apa, illetve a fiú is mennyit ült hátul ilyen jellegű motoron.
Nem tudom ki, hogy van vele, de én nem szeretek vinni olyat aki nem nagyon ült még hátul motoron, mivel a pl kanyarban is sokat jelenthet. Mi sokat jártunk a feleségemmel annó, és az elején kifejezetten zavaró volt, de utána ráérzett és nagyon élveztük a motorozást együtt, és amikor most majd 4 év után ráültünk erre a mocira, nem éreztem, hogy "elfelejtett" volna hátul ülni.
Ezt a pár gondolatot szerettem volna megosztani- további szép, eső mentes napot
Fater meg a fia voltak és az "öreg" vezetett, szerintem így értette
Amúgy jóreggelt mindenkinek
Mostanában keveset motoroztam, de annál többet voltam a szebbik nem egy igen mutatós képviselőjével...
lessz ingyen motorozás 6. án megyünk e ?
jó az idő is, jég esik,,,,
Látom nem lakhatsz messze mert én meg Debreceni vagyok.
Nem tudnád esetleg megadni a haverodnak valamilyen elérhetőségét?
MSN vagy skype de iwiw-en is szívesen megkeresném mert tetszik a motorján az a fejidom hátha ő tudna segíteni !
Válaszod előre is köszönöm !
Üdvözlettel :Szilágyi Péter
Van egy FZ6N motorom és akarok rá egy street-fighter fejidomot.
Kinéztem egy oldalt ahol van egy olyan ami nekem tetszik de nem tudom,hogy hogy nézne ki a motoron,és egyáltalán megéri e.
Az oldal linkje : http://www.streetfighter-fejid...
(én az alábbi képen lévő feidomot néztem ki fekete karbon kevlár festésben kék izzóval sárga indexekkel) szerintetek ?
Előre is köszönöm ! ! !
Széles utat !
Kész csoda,hogy a kocsi kibírta addig is.
http://www.keptelenseg.hu/kozl...
-mennyivel mehettek, hogy a motor így megúszta. Gondolom nem nagy sebességgel, csak nem volt szerencséjük a baleset kimenetelénél- és jön a kérdés miért nem sikerült bevenni a kanyart?
-mekkora lehetett a "rutin"?
- ami számomra a legérdekesebb kérdés, és gondolat: 2személlyel mennyit járhatott az apa, illetve a fiú is mennyit ült hátul ilyen jellegű motoron.
Nem tudom ki, hogy van vele, de én nem szeretek vinni olyat aki nem nagyon ült még hátul motoron, mivel a pl kanyarban is sokat jelenthet. Mi sokat jártunk a feleségemmel annó, és az elején kifejezetten zavaró volt, de utána ráérzett és nagyon élveztük a motorozást együtt, és amikor most majd 4 év után ráültünk erre a mocira, nem éreztem, hogy "elfelejtett" volna hátul ülni.
Ezt a pár gondolatot szerettem volna megosztani- további szép, eső mentes napot
Amúgy jóreggelt mindenkinek
Mostanában keveset motoroztam, de annál többet voltam a szebbik nem egy igen mutatós képviselőjével...
Üdv:Jim-X
ui.:Azé ingyenes hungaroringre kimegyek (magyar vagyok )