Lánccserével együtt volt cserélve az első illetve hátsó fogaskerék, szóval mindkettőn az összes csavar be van húzva rendesen, és a hang ugyanúgy maradt, ez olyan mintha valahonnan beljebbről jönne.
Nem tudom mi az ami tönkremehetett, vagy ennyire zúg.HM
Hi! Professzionális koppintásokat csinálok FZ6 hasidomból gyári yamaha színkód alapján fényezve, extra erős tartó konzollal. Ugyan az enyémhez még kicsit gyűjteni kell, de érdemes meggondolni.... Ha segíthetek dobj egy mailt vagy csörögj rám! richie27 kukac dunaweb.hu vagy 06209746601
Helo mindenki! Bajban vagyok. Nagyon hangoz zúgás jön valahonnan az első foagskerekem felől. Kb. 2 hónapja kezdte csinálni. De akkor még sokkal halkabban, nem tulajdonítottam neki nagy figyelmet. Aztán húztam a láncon, gondoltam az segít, akkor kicsit halkabb lett. Utána újra előjött a zúgás, sőt olyan 90 körül inkább már visításhoz hasonlítanám. Aztán következett a lánccsere, hátha az segít, meg már amúgy eléggé meg volt nyúlva a láncom. Azóta még hangosabb, ha pontos leírást akarnék adni azt mondanám, hogy olyan a hangja mint egy elöregedett busznak. Szóval nem tudom mi tévő legyek. Félek hogy valami komoly baja van, pedig még csak 23000 km van a gépben. Ha valaki esetleg tapasztalt már ilyet vagy tudja hogy mi okozhatja a problémát megköszönöm a segítségét.
tenx.akkor ha jol értelmezem hidegen leszedem szelepfedél,aztán mérés.és ahol sok nagy a hézag akkor nagyobbat rendelni bele vagy a gyári lapkát gyári értéket?
sziasztok!
Kis segítség kellene szelephézagot szeretnék állítani a motoromon. fz1 2006
a gyári paramétereket hol tudnám megnézni vagy rendelni lapkákaat mertgondolom ezeket kell cserélni nagyobbra ha kopott a szelephézag.
Szügségem lenne 8db 1,85 és 8db 1.80 hézagoló pogácsára ha valakinek van megköszönném.
Kérdésem lenne hogy mi az a piros gomb a kormányon
Ti használtátok már?
Odamész reggel 8hra és mindent megtudsz! :-)
De nem értem miért fű alatt szerveződik.
Amúgy olyan lesz mint a tavalyi volt nézd meg a www.brorganisation.hu -n és ott van a 2009 es. amit én benéztem.
Nagyjából ugyanaz. Sorban állsz a matricáért amivel felengednek a pályára és ha szerencséd van többször mehetsz a pályán. Csoportonként.
Akkor jól hallottam,hogy az OBB szervezésében nyílt nap lesz a ringen! Reggel 8htól na valaki foglalhatna nekem jegyet délutánra :-)
Mert pont 6án vagyok szabadnapos.
Sziasztok!
Nem tudna valaki alsó hasidomot intézni FZ6N-re (van rajta bukócső de max kifúrom ahol kell)
20000 ft-ig azonnal van keret!
Előre is köszönöm ! Széles utat !
hol cseréltetted a láncot
Nem tudom mi az ami tönkremehetett, vagy ennyire zúg.HM
Ellenőrizd le a tartó csavarokat.
www.robogotuning.hu
www.prox.hu
Kis segítség kellene szelephézagot szeretnék állítani a motoromon. fz1 2006
a gyári paramétereket hol tudnám megnézni vagy rendelni lapkákaat mertgondolom ezeket kell cserélni nagyobbra ha kopott a szelephézag.
www.robogotuning.hu
www.prox.hu
Kérdésem lenne hogy mi az a piros gomb a kormányon
Ti használtátok már?
Itt lehet jun. 5-re jelentkezni és 6 rugó.
csak a hangja miatt.....:)
Gumifákat !
De nem értem miért fű alatt szerveződik.
Amúgy olyan lesz mint a tavalyi volt nézd meg a www.brorganisation.hu -n és ott van a 2009 es. amit én benéztem.
Nagyjából ugyanaz. Sorban állsz a matricáért amivel felengednek a pályára és ha szerencséd van többször mehetsz a pályán. Csoportonként.
Üdv
Mert pont 6án vagyok szabadnapos.
Nem tudna valaki alsó hasidomot intézni FZ6N-re (van rajta bukócső de max kifúrom ahol kell)
20000 ft-ig azonnal van keret!
Előre is köszönöm ! Széles utat !