Udv mindenkinek.
Egy pici segitsegre lenne szuksegem
Par honapon belul keszulok hazacuccolni angliabol es szeretnem vinni a motorom is. Ahogy nezegettem, kulonosebb problema nem lehet otthon forgalomba helyezni, egy dolgot leszamitva, az az elso lampa. (az ora mutatja km/h-ban es merfoldben is a sebesseget, szoval szerintem nem kotnek bele...gondolom)
Ahogy nezegettem, a foncsor az ami fenyvetesre van formalva, tehat ha jol gondolnam, akkor csak foncsort kellene cserelnem, es mehetne muszakira, azaz forgalomba helyezesre otthon.
Tud valaki errol valamit?
Lehet kulon foncsort cserelni, vagy egesz lampatestet kell? Es honnan tudom beszerezni?
Majd azért jelezzetek hogy mi lett az eredmény meg figyi oda hogy jó helyen rángassátok meg a lengő villát. Egyébként megvan hogy lehet orvosolni a dolgot meg az is hogy miért lépett fel ez a hiba némelyik darabnál
rugózási ,csillapítási konfortot vagy fordulási hajlamot?
lehet rosszul fogalmaztam ha nemérted elmagyarázom privát
Egy pici segitsegre lenne szuksegem
Par honapon belul keszulok hazacuccolni angliabol es szeretnem vinni a motorom is. Ahogy nezegettem, kulonosebb problema nem lehet otthon forgalomba helyezni, egy dolgot leszamitva, az az elso lampa. (az ora mutatja km/h-ban es merfoldben is a sebesseget, szoval szerintem nem kotnek bele...gondolom)
Ahogy nezegettem, a foncsor az ami fenyvetesre van formalva, tehat ha jol gondolnam, akkor csak foncsort kellene cserelnem, es mehetne muszakira, azaz forgalomba helyezesre otthon.
Tud valaki errol valamit?
Lehet kulon foncsort cserelni, vagy egesz lampatestet kell? Es honnan tudom beszerezni?
Elore is koszi
Neked kell belőni a saját magadhoz ésa stilusodhoz.
Ki kell hézagolni és máris megszünik a kotyogás.
Mi a véleményetek hol lenne érdemes meghírdetni, ahol talán még el is viszik.
na meg az üzemanyag meg az új első gumi
(slovakia ring 150€ )
igy:
135€? Meg az anyjuk...