Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jaaaaa mostmár értem.... Nem a motorozás drága, sőőőőt a fizud sem kevés...csak nem Viagrára kéne elkölteni

Üdv:Jim-X
ifjú titánként még ment
lehet hogy nincs is olyan
Délelőtt 3 menet, délután 1 menet... így kell csinálni, de hosszútávon nem lehet bírni

Azmiaz, hogy te nem hallottál még olyan gumiról?

ezt még sosem hallottam, d209, d211gp ről már igen,,,,
azé mondom mert én tul sok értelmes dolgott nem láttam
apropó ismered ezt a gumit:Dunlop Sportmax GP 328M
bocs rosszul láttam
corsa III at láttam a vaterán
inkább szerezz nekem valami jo első gumit, mert a héten vagy jövőhéten lekell cserélnem
ne nevettess már te gyerek, az évben van 3 szabadon választható szabadságom a többi fix időpontban van
mondtam már szabadságot vegyél ki
Június 3-4 -én (csüt,péntek) Hungaroringen egész napos motorozási lehetőség az OpiumRacing-el, nem kell előre fizetni, jelentkezni fizetés nélkül is lehet.
Annyi kedvezményt sikerült megbeszélni, hogy a helyszínen nem lesz drágább mint az előrefoglaláskor.
3-án este barbecue party a jelentkezőknek :-)
3 csoport osztás lesz: lassú,közepes,gyors.
Délelőtt 3 menet (2x25 perc és 1x30perc)
Délután 1 menet (1x25 perc)
Majd versenyek 3 verseny: 1 kezdőknek hobby motorosoknak, 600 alatt és 600 felett.
Egész napos időmérés, rajtrács a délelőtti mért idők alapján.
A versenyek után szabad motorozás 18:00-ig.
Mindkét nap ez lesz az időbeosztás.
ha sok szabad időm lenne mint neked
ki tartja a motorosokat vagy egy részét vagy akár menyni részét száguldó donornak
TV2 motrosok...
Szevasz Toma! Mi ujság? Jöttök 5.én a ringre? Majd ha jobb idő lesz kéne megint este gurulni mint tavaly.
De arra a felújítottra
Jim
én is ottleszek 5.én gurulunk eggyet ok
hali

semmi extra csóróság van a köbön vagy a fizetésem kurva kevés vagy a motorozás kurva drága
hétvégén tuti nem megyek ringre, mennem kell haza, szóval pénteken tiplizek Pestről.....
mi lesz veled Buzi francia leszel remélem motorral mész
remélem nem arra a csúnya öreg motorra gondolsz ami a te neveden van
Mit dicsekszel azzal a bontószökevénnyel hogy nagy?Állt már ott nagyobb szebb és jobb is
Ha akarok beszólok,és kapja be neked a mákdaráló
Karu, első villában olajcserét válalsz?
Meg esetleg egy szelepellenőrzést
Karu én szeretnék beszólni... lehet?

Szerintem igen szivó 0.13-0.20 kipufogó 0.23-0.30 ha ebbe a türésbe belefér akkor rendben van.