Van egy szakasz Hollókő (nem tudom,hogy után vagy előtte) után Szécsény felé ahol szépen eltolódik az aszfalt ott érdemes figyelni meg egy jobbos kanyar(amit benéztem). Hiányzott az aszfaltból és én azt néztem és nem bírtam befordítani a motort jobbra. (blokkoltam szerintem)
Én meg szerintem rutintalanság volt a fő szempont.
Azt hitte az öreg,hogy ezzel majd tudnak menni és kanyarodni.
Itt nem besokallás volt. Na meg a figyelmetlenség.
Bár nem értem,hogy miért kellett ekkora rekonstrukció? Azért mert német volt a kocsi?
Más baleseteknél nem hallottam ilyet.
Hétfőn pl én is benéztem egy kanyart alig bírtam megállni de nem mentem át a szembejövőbe.
valahogy úgy érzem ez a hétvégi eset ez nem a gumin múlott..
ott nem a motor adta fel... ott súlyos vezetői hiba volt.. én végigolvastam a cikket a videót is érdemes megnézni.
Én is egy jó kis hétvégén vagyok túl,: Tata-Győr-Veszprém-Balatonföldvár. Aztán szombaton: Kőröshegy-Székesfehérvár-Gánt-Tata-Esztergom.
505 km,
A kőröshegyen hol van ez a jó kis kanyargós út?
Mondjuk a 82-en sem volt gyenge az a jó kis hegyi szakasz.....
Sziasztok Érdeklödnék ,hogy Fz6-ra mien tanktáska passzol Ami elég jó minöség és azér meg is fizethető!?
Aki ebben tudna nekem segiteni az irjon köszi elöre is
jahh.. már vagy 1000km-t motoroztam vele..
nagyon jó szolgálatot tesz.. amikor meg elmászkálok akkor felcsatolom vállpántot és oldaltáskaként is kurvajó.
a menetszél az elég jól felfúja amikor megyek, de nem para mert a mágnesek által elég jól tapad.
Persze ki van rakva egy 30km korlátozás.