hát a telefonszámom az: 06 20 3446993
de MSN-en folyton fent vagyok: csawar@freemail.hu
Összefuthatunk délután, aztán gurulhatunk egyet, mert mégülis én egész nap ráérek..
re
hát holnap összefuthatunk, de a barátommal vasárnapra terveztük szlovéniát, oda is eljöhetsz velünk.
na mind1.. mindenesetre szombat délután koccanhatunk mert itt vok a környéken, én itt lakom.
Figyi egyet mondok ha az enyémet fel lökné több motort nem lökne fel abban biztos lehetsz. Egy bambira nagyon szívesen mennék elhiheted a balhé miért ne
Jól kezdted jelet Duma Duma ilyen kis macskajancsik.
De ha figyeltél én is hogy kezdtem én sem reagálnék másképp. Sajnos nekem is elgurulna a gyógyszer és nagyon szétcsapnám. De sok ilyen testi sértéses esetem volt már és inkább előbb kihajtom az anyagi károm aztán jöhet a többi nem vita tárgya add meg neki ami jár.
csak motorral tudok közlekedni, ujra elázni meg nem akarok
de ha ilyen közel vagy holnap vagy vasárnap össze futhatunk
persze még meg kell hogy száradjanak a cuccaim
Azt mondta kisköcsög h mindenszombaton fel lesz lökve minden m otor a hely előtt... Ha Te ilyen nyugis vagy szivesen látlak holnap este ott egy bambira, és miután fellökik a bringád és benyelsz egy állast, utána jegyzetelek hogyan csináljam legközelebb.
ma megmotoroztam a Kőröshegyi kanyarokat is
de MSN-en folyton fent vagyok: csawar@freemail.hu
Összefuthatunk délután, aztán gurulhatunk egyet, mert mégülis én egész nap ráérek..
hát holnap összefuthatunk, de a barátommal vasárnapra terveztük szlovéniát, oda is eljöhetsz velünk.
na mind1.. mindenesetre szombat délután koccanhatunk mert itt vok a környéken, én itt lakom.
egy a baj nem vagy a szomszédban
De ha figyeltél én is hogy kezdtem én sem reagálnék másképp. Sajnos nekem is elgurulna a gyógyszer és nagyon szétcsapnám. De sok ilyen testi sértéses esetem volt már és inkább előbb kihajtom az anyagi károm aztán jöhet a többi nem vita tárgya add meg neki ami jár.
de ha ilyen közel vagy holnap vagy vasárnap össze futhatunk
persze még meg kell hogy száradjanak a cuccaim
Kőröshegyen lakom.. itt is gecire esik.
mocskos nagy eső van
Valakinek dolgozni is kell hétvégén.
És kimegyek a telekre inkább.
Szlovákia az elég necces ilyen árvizes, belvizes időkben nem ?
Hétfőn még mindig áll a szlovákiai ajánlatom. Ha nem lesz fos időnk!
Szóval.......
Sztrapacskát azért bevághatnánk.
Akos biztos tud jó helyet. :-)