Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az én ülésem Francia bagster gyártmány zselés párnával.
Én szeretem kényelmes.
Azt is mandula,vakbél,már a végén nem marad abból a fiuból semmi
A Karu ülése tényleg nagyon jó,de azért szépet és jót sokkal olcsóbban is lehet otthon készíteni.Igaz soha nem lesz olyan
De nekem pont van egy,Igaz 28"-os orosz férfi-női kerékpárra gumival,gyári nyolcassal
Nem baj,kivesszük.
már röhög a vakbelem is vazze
Kevés vagy te ide!

Nálam már itt áll a fekete gixi
hol tanyázol te poker face
jo lenne ha már gurítanád a járgányom
Ákossal meg ne törődj majd én elintézem,,,
szeirntem teljesen normális,,, ha bele gondolsz egy sportmotor blokkja van benne, azok meg mind ilyen hőm en működnek,
de majd egy fz1 tulaj meg mondja neki hány fokon mükszik a jágány
Hogy rohadj meg
Eddig szivtam a szar idok miatt, erre mikorra jo ido van otthon en eljovok ide ahol visszamentem gyakorlatilag az idoben... 16-17 fok es egesz nap felhos, esos, retkes ido...

Aaaaaahhhh....

Udv:Jim-X
Hát figyelj, 78 fokon van pikk-pakk 2 perc alatt álló helyzetben, és rendszerint 98-103 fokon állok meg vele, ha húzom, ha nem...
Szeva. szerintem,hogy nagyon.
nincs valakinek egy első felnije eladó
mit jelent az hogy kurvára
Nekem is melegszik...ilyen időben a műszerfalon 3skála van a hőmérsékletnél. (fz1-en nem tudom hogy van)
Persze araszolgatáskor felmegy 4-re.
Köszönöm!:)

Azt esetleg még megkérdezhetem kedves régebben Fz-t birtokló társaim, hogy normális az, hogy az eddigi összes motoromhoz képest kuvvvára de melegszik az Fz?:)
Üdv.Ha visszaolvasol az előző oldal feléig akkor megvilágosodsz.
Gratula a motorhoz
Sziasztok!

Az lenne a kérdésem azok felé akik jártasak a témában, hogy vásároltam egy FZ1N-t a napokban, csudaszép, csudajó, de a hangján még lenne mit variálni.

Valakinek van esetleg tapasztalata , hogy a gyári dobot hogy kell megmahinálni, és hogy milyen lesz tőle a gép hangja, ha egy módosított gyári dob van rajta? Én megcsinálnám az enyémet, ha valaki tud segíteni azt nagyon megköszönném , mert még gyűjteni kéne a Two Brothers egy pár hónapot, és azért mégiscsak szebben zümmögne kicsit megsufnizva:)
Sziasztok!

Metzeler Z6 gumit keresek hátra.
Eddig 33e-ért találtam.

Tud valaki olcsóbban újat?
Sziasztok. Karutól szertném kérdezni, hogy az ülés a motorodon amit csináltattál, javított e érdemben a kényelmen, és mik a tapasztalataid?
Beszéltem a sráccal, akinék csináltattad(gondolom-mert a galériában benne van a motorod), elmondta a dolgokat mit mennyiért s hogyan korrektnak tünt.
Nem csak neked tűnik lomhábbnak.
Műszakira én is visszatettem a gyári dobot, de érezhetően lomhább a gyárival, mint egy nyitott dobbal.
Kinyúltam én is! Csak nem értem ha valaki 2.078.000.- motort kezd nézni az max abban bizik 2 misiért odaadják,vagy rákérdez az eladó (mivel 2009-es a bringa) tudunk engedni mennyit ér neked-a,gyerek tuti azt mondta volna 1,8, hát ők tudják,ha jol tudom le is foglalózta. Nekem tuti 50e engedményért 20x kéne bemennem.
Jó estét. Ha már kipufogó a téma, akkor ajánlanám a martin dobokat ráadásul tüv papírral adja, 70e ft-ért csinálja meg a fazer-ra.
Amúgy meg a motorline-ban akciós az arrow dob, potom 130e-ért
Viszont találkoztam már itt olyan hírdetéssel is aki használt csöveket árult,(leo, arrow, micron) többféle motorra, bár nem tudom pontosan milyen áron.
478.000 kedvezményért érdemes nézegetni!