szeirntem teljesen normális,,, ha bele gondolsz egy sportmotor blokkja van benne, azok meg mind ilyen hőm en működnek,
de majd egy fz1 tulaj meg mondja neki hány fokon mükszik a jágány
Hogy rohadj meg
Eddig szivtam a szar idok miatt, erre mikorra jo ido van otthon en eljovok ide ahol visszamentem gyakorlatilag az idoben... 16-17 fok es egesz nap felhos, esos, retkes ido...
Azt esetleg még megkérdezhetem kedves régebben Fz-t birtokló társaim, hogy normális az, hogy az eddigi összes motoromhoz képest kuvvvára de melegszik az Fz?:)
Az lenne a kérdésem azok felé akik jártasak a témában, hogy vásároltam egy FZ1N-t a napokban, csudaszép, csudajó, de a hangján még lenne mit variálni.
Valakinek van esetleg tapasztalata , hogy a gyári dobot hogy kell megmahinálni, és hogy milyen lesz tőle a gép hangja, ha egy módosított gyári dob van rajta? Én megcsinálnám az enyémet, ha valaki tud segíteni azt nagyon megköszönném , mert még gyűjteni kéne a Two Brothers egy pár hónapot, és azért mégiscsak szebben zümmögne kicsit megsufnizva:)
Sziasztok. Karutól szertném kérdezni, hogy az ülés a motorodon amit csináltattál, javított e érdemben a kényelmen, és mik a tapasztalataid?
Beszéltem a sráccal, akinék csináltattad(gondolom-mert a galériában benne van a motorod), elmondta a dolgokat mit mennyiért s hogyan korrektnak tünt.
Kinyúltam én is! Csak nem értem ha valaki 2.078.000.- motort kezd nézni az max abban bizik 2 misiért odaadják,vagy rákérdez az eladó (mivel 2009-es a bringa) tudunk engedni mennyit ér neked-a,gyerek tuti azt mondta volna 1,8, hát ők tudják,ha jol tudom le is foglalózta. Nekem tuti 50e engedményért 20x kéne bemennem.
Jó estét. Ha már kipufogó a téma, akkor ajánlanám a martin dobokat ráadásul tüv papírral adja, 70e ft-ért csinálja meg a fazer-ra.
Amúgy meg a motorline-ban akciós az arrow dob, potom 130e-ért
Viszont találkoztam már itt olyan hírdetéssel is aki használt csöveket árult,(leo, arrow, micron) többféle motorra, bár nem tudom pontosan milyen áron.
Én szeretem kényelmes.