Srácok szeretnék venni egy 600-as '99-es vagy 2000 Fazert.
A kérdésem az, hogy egy ilyen motornak, mennyi az élettartama KM-ben, vagy mikor van az mikor hozzá kell nyúlni magához a motorblokkhoz?
És az egy az egyben elv hova lett,hárman tizenhárman?Én már jó sok parasztot szájba vátam, és engem is nagyon sokszor, de minden alkalomnak mindig megvolt az oka
Ezt azért csak terjeszd még ha lehet lássa csak mindenki de azt megmondom hogy a srác már nagyon szarul érezné magát ha ezt az én mocimal teszi és ez velem történik meg mert mindennek megvan a rendje és módja
Üdv!
Cimbim egy 1000es fazerrel kacsingat. Igazából kettővel az egyik 2001es a másik talán 2004es a kérdésem az lenne mikor volt a facelift és miket változtattak rajtuk?
Köszönöm.
ez most már jó amit lejjebb toltál.
Krisztián légyszíves linkeld be ide fórumra a Picassa albumodat, mert a profilodnál a link nem jó.
köszönöm
http://imagerz.com/QEMSWEtvAwJ...
Srácok szeretnék venni egy 600-as '99-es vagy 2000 Fazert.
A kérdésem az, hogy egy ilyen motornak, mennyi az élettartama KM-ben, vagy mikor van az mikor hozzá kell nyúlni magához a motorblokkhoz?
El is felejtettelek! :(
Nálam nem megy a net, mobilnetről vagyok és rohadt lassú.
Úgyhogy:(
Ki motorozott délután?
Cimbim egy 1000es fazerrel kacsingat. Igazából kettővel az egyik 2001es a másik talán 2004es a kérdésem az lenne mikor volt a facelift és miket változtattak rajtuk?
Köszönöm.
péntek szombat
biztos mindenki meri a vizet a garázsbol