Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ez biztos egy pali
mia sza....
ezt eddig is úgy csináltam, kb-4000ig sosem húztam teljes gázt mivel csak hörgő hangot adott ki de nem húzott, viszont most mintha ez kitolódott volna egészen 6-7000 fordulatig.
na látod mondtam gyere velem olyat mentem mint állat tüzőő napsütésben
kibujt a szövet
nem baszki, elindultam munkábol, esik az eső minden borús
nah mondom akkor üllői utra megyek, rajzolni, most meg itt ülök és süt a nap
motor meg ujpesten
na mivan nemmentél
én meg felrobbanok mérgembe!
kurva eső miatt kihagytam egy ringet erre meg süt a nap
próbáld ki alacsony fordulaton 2-3-4esbe hogy oda huzol egy csutka gázt, csak hörög meg pöfög, majd amikor eléri a emgfelelő fordulatot akkor megindul,
ezzel szemben ugyan azon a fordulaton ha jobban kezeled a gázt jobban fog gyorsulni!
ez normális
Már rég le kellett volna cserélni.
Helo, fórumtársak! Szerintetek mitől érzem úgy hogy a motorom alacsonyabb fordulaton, mondjuk olyan 4000-8000 között jobban húz fél gázon mint teljes gázon. Mintha gyengébb lenne mint eddig, esetleg levegőszűrő lehet, vagy gyertyacsere? Viszont hidegen nem fuladozik, szép egyenletesen jár a motorja, ezért én inkább légszűrőre gyanakszom, még gyári van benne, 23000km-rel. Mikor esedékes a csere amúgy?
ma jol átvert ez a időjárás
fz1 et elakarod adni
Szép kis brigád ez a YAMAHA DAKÓ kft Kecskeméten! Hogy elmennek a búsba!
Írok nekik mailt a vezérlő cseréjével kapcsolatban,hogy hogyan kivitelezhető és basznak válaszolni! Bezzeg mikor átbasztak a motorral előtte 5percenként tudtak mailt váltani velem meg hívogatni, addig volt kinyalva a seggem míg a motort eladták nekem.
Köcsögök! HA lehet kerüljétek el az ilyen éhes bandát akik a vevő zsebét és nem az érdekeit nézik. Pfújj
Ezért is akarom eladni a motorom mert a legszarabb konstrukciót sózták rám!
Becsapják az embert éheskednek.
Itt jó idő volt, 13-ig sütött a nap, és 15-16 órára jött meg az égszakadás!Ugy látom eltart még egy darabig az a piszkos idő!:(
ezen besírok.
Élni tudni kell!

jó idő jó poén
Tök mind1.
Ej de jó idő van itt Szentendrén!Mindenhol süt a Nap?:)Remélem estig kitart!
Akkor már én is bepofátlankodom.
És a motul 5100-t?
15-50w. vagy 10-40w?
Én is ugyanezt az útvonalat járom be! Már kicsit uncsi. :)