Itt dolgozok Pesten. Apropó, köszi a guminyomás tanácsot, tényleg nagyságrendekkel jobban kezelhető volt a gép. A pályára azért visszalőttem "az előírtre"
Ennyi "vidám" hír után... Valamelyik este megihatnánk egy sört valahol! Önző vagyok, mert nincs Pesten a motorom, így szigorúan alkoholos sört lehet inni:D! Na remélem van hozzá kedvetek.
tudjátok ezeket a motorosokat nem is sajnálom...
mongyuk itt élve maradt a motoros, de megnéznék egy statisztikát, hogy hány motoros halt meg attól, hogy kifordúltak elé, vagy valami más rajta kívül álló ok miatt vesztette életét és kik azok akik saját maguk hívták ki sorsot.. Szerintem lehet látni, hogy nem is olyan ilyesztő a statisztika, ha ezeket az állatokat nem számítjuk bele...
Állítólag (ahogy a rendőrök összerakták a képet) előzésben volt a motoros egy kb 500m-el az Anita mögött haladó autót előzött és akkor már a lányt is meg akarta előzni, de jött valaki szembe...mire ő megijed és visszhúzódott a sávba...
100km/h fölött volt a sebességkülönbség (állítólag volt 150-is...)
Az autó szanaszétment, mármint a hátulja, csoda, hogy abból kiszállt szinte sértetlenül a lány... A motorról aztsem tudja a tesóm milyen volt...gyorsasági...
De mi a faszomért kell ennyivel menni egy ilyen rohadt halálúton mint az 51-es? Meg bárhol is? Bazmeg ki sem mer szerintem többet menni az útra a kiscsaj...
én mintha a 5ösön láttam volna egy motorosbalesetet, ut levolt zárva csak messziről láttam
azelőtt meg Nagyszénásnál egyenesítette ki a kanyart
sajnos elég sok motoros baleset van minden évben
Köszönjük szépen annak a motoros "kollégának" aki ma az 51-esen 200fölött picsánverte a szabályosan közlekedő tesóm barátnőjét, az egyetlen szem autójukkal... szerencsére nem sérült meg a lány, de az autót lenullázta GTK-ra...
A helikopter vitte el a "motorost" remélem azért összekelapálják, márcsak azért is hogy elvigye a balhét!
Itt dolgozok Pesten. Apropó, köszi a guminyomás tanácsot, tényleg nagyságrendekkel jobban kezelhető volt a gép. A pályára azért visszalőttem "az előírtre"
meddig vagy peste vagy itt dolgozol
Üdv:Jim-X
mongyuk itt élve maradt a motoros, de megnéznék egy statisztikát, hogy hány motoros halt meg attól, hogy kifordúltak elé, vagy valami más rajta kívül álló ok miatt vesztette életét és kik azok akik saját maguk hívták ki sorsot.. Szerintem lehet látni, hogy nem is olyan ilyesztő a statisztika, ha ezeket az állatokat nem számítjuk bele...
100km/h fölött volt a sebességkülönbség (állítólag volt 150-is...)
Az autó szanaszétment, mármint a hátulja, csoda, hogy abból kiszállt szinte sértetlenül a lány... A motorról aztsem tudja a tesóm milyen volt...gyorsasági...
De mi a faszomért kell ennyivel menni egy ilyen rohadt halálúton mint az 51-es? Meg bárhol is? Bazmeg ki sem mer szerintem többet menni az útra a kiscsaj...
Üdv:Jim-X
Utána egy hétig Németország, az a hét is kilőve...
Mesélj már kicsit bővebben!
egy hétvégén se lehet motorozni?!
azelőtt meg Nagyszénásnál egyenesítette ki a kanyart
sajnos elég sok motoros baleset van minden évben
Hát sajnálom a csajt is,a kocsit is,meg azt az ütődöttet is...
A helikopter vitte el a "motorost" remélem azért összekelapálják, márcsak azért is hogy elvigye a balhét!
Üdv: Jim-X
Castrol ActEvo X-tra Ti beletöltenétek a vasatokba ?