Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sziasztok
csináltunk egy fzr-es lapot, aki szeretne csatlakozni, nézzen be
www.yamahafzr.hu
számomra nem, Josibarátnak meg Fazerpeter kint lesz de lehet mások is,,,,
Sziasztok a felől érdeklödök ,hogy a Fazer s2-ön a Váltot lehet állitani? Mármint mikor vissza kell váltanom a bokámat nem tudom anynira felhuzni ,hogy lenyomjam fel kell emelnem a lábam! Ezért kérdem ,hogy menynire lehet állitani ,hogy simán boka mozdulatal sikerüljön a válltás!
Elöre is köszi!

E-Mail: llacus@totalcar.hu
MSN: l.lacus@hotmail.com
Végül is semmi helyes gyerek vagy jó dumával
mi a baj az adatapommal?
Majd ha sikerült a bontók torkából kimenekíteni a Freemail roncsát akkor majd megkapod a magadét aztadatlapod miatt Aztán lesz neked szelep zörgés Addig meg hívd fel a Karut
szisztok!tanácstalan vagyok!volt valakinek szelep problemaja?nekem eléggé kattog es nem tom mitévö legyek.nem szertnem bolygatni a motort meg nem volt szétszdve!
sziasztok
csináltunk egy fzr-es lapot, aki szeretne csatlakozni, nézzen be
www.yamahafzr.hu
Jó idő lesz...neféljééé
Elvégre minket visz el a víz és nem téged
Persze ebben a formában ahogy tetszik mondani,a garázsban de mindenféleképpen fedett helyen
Lesz hétvégén vrümm vrümm vagy sem?
van, de én nem ajánlom, előre egyel kisebbet,,,annak van értelme
Freepeti-Létezik hátsó lánckerék 47-vagy48 fogas? Az a gyári elsővel meg a gyári hosszú láncal még felfér a mocira?Köszi!
Vigyázok a technológiára,mert sokáig meg kell maradnia
Most már értem miért maradsz le mindig motorozás közben
Hát ne húzd neki addig,és nem fogod hallani.Na ezt is megjavítottam
Mi van fürdőszoba szökevény előkerültél?Ha Te így haladsz tovább,neked már soha nem fog kelleni ilyen pogácsa Max hamuba sült mikor az asszony 50 felé utilaput köt a talpad alá
Na, akkor már van kitől kérni. Bár még 90 ezer km-nél sincs ezekre szükség...De jó ha van. Biztos drága volt, de legalább enni nem kér.
Megint jön a 7vége, és esik ... valaki el**szta az időt! Szereljetek már valamit az égre ... És hozzáteszem még mindíg valami csörög a motorban 7ezres fordulatnál!
Nagyon ráérsz,valaki vigye már neki azt az ezrest mert megkukul unalmában,főleg most hogy senki nem motrol az eső miatt így hát nem is kopnak
....
Figyeljetek fiatalok
Jogos megszólalás
Az fz-8 még most kerül piacra szerinted van valami hozzá utánagyártott?
Na figyi a test paramétereink azonosak nincs gond az Fz-1el addig megy amíg húzod neki vedd a fejidomost azzal nincs menetszél gond annyi
Ne nevess haverom nekem is töpreng az angol motoron poénból oda szúrtam neki hogy azon minden fordítva van egy pillanatra eltöprengett