Nekem elöl Dunlop sportmax d208 van fent, hátul Conti road attack.
Elsőben 7-8ezer km van, és lassan cserés, hátsóban 15ezer és szezon végén fog leugrani....
Én conti road2 -t rakok majd fel elölre és hátra is.
Ha egy motor 95-ös benzinre van tervezve, akkor se a 98-astól, se a 380-astól nem megy jobban - legfeljebb a kutasnak.
Amit leírsz, az inkább hibajelenség lehet, amit szervizeltetni kell.
Az első lánckerék normál használat mellett 20k km-t simán ki kell bírjon, a tiédben több van/nem rendeltetésszerűen használtad?
(180-hoz egy '80-as években tervezett kéthengeres blokk 50 paripája elég fejidomos gépnél)
Sziasztok!
A hétvégén tervezem egy FZ6N vásárlását.Újabb fekete vázas.Tudnátok pár tippet adni mire érdemes oda figyelni.elolvastam már az összes tesztet az interneten, de kíváncsi lennék a ti véleményetekre is.
Előre is köszönöm a segítséget.Széles utat!
Találtam szélvédőst aki 10nap után tudja megcsinálni. mert akkor lesz nála gép! Van bontott szép állapotú 15e.ért. Jó drága bogarak voltak ezek.
Guminál a Roadot választom conti és michelin pilotból.
Z6 se rossz választás.
forgogumi.hu n jó árak vannak
meg van a kékhold.hu is ott is jó árak vannak.
Nálatok elég hülyén néz ki a láncszem ahol préselték a szemeket?
mert nekem elég gagyisnak néz ki 8200km-nél meg nem kéne cserélni láncot. Nekem kicsit fura,hogy 4éves motoron 8200Km- van benn és a lábtartók nagyon fényesek nekem a függöleges vázillesztéshez képest.
Bocsánat ha lerágott csont.
FZS 1000-re melyik gumi optimális választás? Kétkomponensű túra-sport kell mindenképp mert fontos az élettartam és felénk sajnos sok az egyenes szakasz. Most Metzeller Roadtech Z6 van fenn, amiről tudom, hogy jó gumi, kérdés, hogy van-e jobb vagy ilyen jó de olcsóbban?
Hol vannak jó árak?
Köszi
Robi
Van egy nekem bevált -de teljes túrának rövid- szakasz a magyar-osztrák határtól kb 5 km-re. Rechnitz és Lockenhaus településeket köti össze. Gúglizd be. 14-15 km tömény szerpentin hibátlan aszfalttal, hegyre fel, hegyről le. Ott láttam olyan táblát, hogy "motoros teszt útvonal".
Ha ezen már mentél 5 oda-visszát és meguntad vagy elfáradtál, onnan csak kicsit kell nyugatra menni szép nagy hegyi utakért.
ha addigra sikerül sisakot vennem akkor menek