Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csak 1 hozzászólást kellett volna visszaolvasni...
Közben a péntek is kiesett...
Na majd ha találkozunk személyesen megnézheti valaki a motort.
Szokott valaki motorozni hétköznap is?
Akkor ez a bigyó neked való :)
De az tuninghoz van nem?
power commander kell bele
Húúhhaaa! Ezt is jó tudni! :)
Engem az bosszant,hogy ha teljesen visszatolom a gázt és újra ráhúzom akkor rángat. Nem az a finom adagolás hogy húzom és fokozatosan hanem egyből.
tudom hogy mintás, de ez édes kevés ha meg kimész Szlovákiába nem állhatok ott napokig mig el nem áll az eső
nah mindegy maj lesz valami
40 rugóért van elöl vágott slick hétul meg bt002es ujak,,,
A supercorsán van minta gyárilag,nem oldalt persze. De ez életszerütlen,nedves úton bárhova elmész 100-al,felúszás(minta hiány) esetén meg szakad az eső,tehát úgyis beállsz valahova.
tavaly nekem volt hátsó, azt hiszem 8 e volt kb oldalt 3,5 mm közepén több, jo gumi, esőbe szerencsére nem probáltam ki, ezért nem szeretnék supercorsat előre mert ha rámszakad az eső akaráhol akkor beszivnám rendesen,,,,
A hátsó én is tartaléknak vettem,ha találok jó supercorsát kipróbálom.
Én nem akartam vágottat: Púpos,zsaruk rákapnak az E-re, esőben életveszély,utcán nem fog úgy a pálya mint a pálya-utca. Úgy tudom,de te vagy a gumiszaki.
Ez a ketyere állítólag kiküszöböli a gázadáskor jelentkező szaggatást. Azt írják, panaszkodnak az FZ1-esre, hogy ha 4500 fordulat felett fisszaengeded a gázt, majd újra rányitod, akkor csakk késve érkezik a reakció, vagyis a benzin a motorba.
azt nem tudom hogy vágott slicket felmerjek e rakni, puha keveréket
Igen elsőt(az ne menjen el!) a fék javult meg ilyenek,kanyarba is olyat lassúl. Hátra ma vettem a Pilot Power 2ct-t 4 mm középen,15-ben.

Supercorsát vegyél előre ha teheted.(én eleve tapadósabbat akartam előre!)
Van még egy Michelin pilot race Új mintával,de 2004-a dotja(ott ahol vettem.)
köszönöm
Ok rendben.Küldöm az emailt a számommal.
Fotót majd holnap készítek még.
Heló!
az korrekt ár, de akkor csak elsőt vettél
re
szipli_peter@freemail.hu email címre írhatnál egy e-mailt amiben leírod a teloszámodat és írsz 1-2 infót a táskáról. ha megoldható 1-2 részletesebb képet is adhatnál...
köszönöm.
Bocsi: 1: középen 2 mm 8,5 postával,(ez volt fent nekem) 2:középen 3,6-ez 2ct 12-postával. A supercorsa (nem új ) 10e felszerelve 4,4 mm középen.
eladtad jóárba megvettem volna
mennyiért vetted a supercorsat uj
Semmi extra. a pufót hangolgattam ma. Ja eladtam 2 pilot powert,elsőt.Vettem Pirelli supercorsát sc2-t,soha másik gumit! Hátra ma vettem barátiba egy pilot power-t 2ct-t. (tartalék)

Ducati fórummal nyomtunk 1-én egy Lilafüred-Aggtelek-Eger gp-t. Micsoda utak!
Sajnos nincs msn-em.
Telefonon fel tudsz hívni?
szevasz

nah hogy áll John deer
Hali betyárok.