És többet tud mint 8e km a hátsó? Na majd kipróbálom ha többet tud 8e km nél.
Viszont a michelinnel mi a baj? Gondolom nagyon drága. A metzeler meg kicsit kényes gumi.
Pirelli nem jött be nekem annyira a gsxfen. Ezért nem vagyok pirelli párti. Viszont a jelenlegi motoromon a mostani gumi elöl pirelli mittomén mi (nagyon puha) hátul szintén puha dunlop van fent és meglepően jó a kanyarba. már nincs rajta majrécsík. Gsxf en nem birtam leszedni sehogyse csak a ringen nagy nehezen a majrécsíkot.
Ja most írtam pont oda! Rico néven szoktam lenni egyéb fórumokon is.
Nem tudok menni csak délután mert minden hétvégén melózom.
Jó gurulást nektek!
Délután megyek rövidebb kanyarokat.
Most volt szerencsém menni a motorral jó kis kezes jószág, de azért ott van alatta a 150ló.
Gázkart,hogy tudok állítani mert a használatija szerint szervizbe kéne ezért vinnem. :) Tank alatt megtalálom amit kell? Mert nagy a holtjátéka.
Van valahol robbantott ábra? 2006 évj fz1-s
Még valami a hátsó "farkat" leveszem mit tudok tenni a helyére?
Hol lehet kapni yamahákhoz cuccokat?
Benzin szint jelzőnél kinek van tapasztalata?
F km óra számláló? megjelenik mikor villog az utolsó kocka. Meg amikor sztenderen van és villog majd abbahagyja. Kérdés Minek az F számláló és mennyit tudok elmenni ha folyamatosan villog?
Üdv
Rico
A Metzelernél mit jelent a Roadtec Z6 utáni "E", "C" stb jelölés. Van jelölés nélküli, ami olcsóbb és vannak a kicsit drágábbak betűkóddal kiegészítve.
Azt már kisakkoztam, hogy az INT kódosak a kétkomponensűként viselkedő egykomponensűek, de az INT-sek között is van jelöletlen és az említett betűkkel jelölt.
Tudja valaki?
Motul
Repsol
Castrol?
10-40W
5-40W
Viszont a michelinnel mi a baj? Gondolom nagyon drága. A metzeler meg kicsit kényes gumi.
Pirelli nem jött be nekem annyira a gsxfen. Ezért nem vagyok pirelli párti. Viszont a jelenlegi motoromon a mostani gumi elöl pirelli mittomén mi (nagyon puha) hátul szintén puha dunlop van fent és meglepően jó a kanyarba. már nincs rajta majrécsík. Gsxf en nem birtam leszedni sehogyse csak a ringen nagy nehezen a majrécsíkot.
Nem tudok menni csak délután mert minden hétvégén melózom.
Jó gurulást nektek!
Délután megyek rövidebb kanyarokat.
ITT találsz pár infot róla
Merre mentek?
videjóóóóóóóóóóó
ha félszintetikusat akarsz akkor én motult tennék, annak a legjobb a minősítése félszintetikus olajok közül,,,
Mi a véleményetek a Castrol 10W40 félszintetikus motorolajról?
Használta már valaki?
Kanyarvadászatot szeretem, szóval nem pályázgatni.
Gázkart,hogy tudok állítani mert a használatija szerint szervizbe kéne ezért vinnem. :) Tank alatt megtalálom amit kell? Mert nagy a holtjátéka.
Van valahol robbantott ábra? 2006 évj fz1-s
Még valami a hátsó "farkat" leveszem mit tudok tenni a helyére?
Hol lehet kapni yamahákhoz cuccokat?
Benzin szint jelzőnél kinek van tapasztalata?
F km óra számláló? megjelenik mikor villog az utolsó kocka. Meg amikor sztenderen van és villog majd abbahagyja. Kérdés Minek az F számláló és mennyit tudok elmenni ha folyamatosan villog?
Üdv
Rico
Privátba elküldöd ?
Azt már kisakkoztam, hogy az INT kódosak a kétkomponensűként viselkedő egykomponensűek, de az INT-sek között is van jelöletlen és az említett betűkkel jelölt.
Tudja valaki?