Köszönöm az eutanolos válaszokat urak. :) Amúgy azért kérdeztem, mert én marha sokat használom a gépet, nem csak hobbiból. Ha lehet igyekszem kiváltani vele mindig az autót, márciustól novemberig. :)
Más kérdés, valaki tud e olcsó teleszkóp szimmeringet 2003-as vashoz? :)
Szia, én történetesen Debrecenben csináltattam meg, de szerintem aki egy kicsit is ért ezekhez a drótkötögetésekhez - a fórumozók sztem 99%, jómagam képviselem az 1%-ot -, simán megcsinálja. A neten is van fent egy bekötési rajz, ezért kár Db-be lemenni . Ha ragaszkodsz a cívisvároshoz, akkor pedig Sámsoni út, Yamaha szalon, Szabó Józsi.
Szombaton megyek a Harley Davidson tesztvezetésre, mert már nagyon rég ki szerettem volna próbálni egy Fat Boy-t! Annyi a kérdésem, hogy az ilyen tesztvezetésekre mit kell vinni? Mert elég bénán néznék ki zárt bukóban egy Harley-n
Csőke, egy jó tanács - amit itt már sokan megcsináltak: lődd fel a moci másik csipáját is (kettyós sárgák félszeművé tették ), ég és föld a különbség. Amióta dupla tompított világít csak éjjel motorozok . Ha esetleg nem akarsz vele bíbelődni, Szabó Józsi a Sámsonin a Yamakka szervízben pikk-pakk megcsinálja . Pacsesz
Urak, az nagy gáz ha néha segességváltás közben nem kattan be a következö fokozatban, olyan mintha vmi szivacs lenne ott, és vissszajön a váltó. De kienged, majd ugyra behúzom a kuplungot, és ezután már beveszi Ezt megjátszotta már többször fel, és le váltásoknál is. Másnál is volt már ilyen?
Más kérdés, valaki tud e olcsó teleszkóp szimmeringet 2003-as vashoz? :)
Itt van leírás dupla tompított fényhez...
Szombaton megyek a Harley Davidson tesztvezetésre, mert már nagyon rég ki szerettem volna próbálni egy Fat Boy-t! Annyi a kérdésem, hogy az ilyen tesztvezetésekre mit kell vinni? Mert elég bénán néznék ki zárt bukóban egy Harley-n
Üdv:Jim-X
És szinte sértetlenül száálnak ki a kocsiból...
Üdv:Jim-X